SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 14 Aralık 2025 10:39

HUAWEİ YENİ AMİRAL GEMİLERİNİ TANITTI

Huawei, Dubai'de gerçekleştirdiği global lansman etkinliğinde ses, mobilite ve bağlantı teknolojilerini kapsayan yeni nesil ürün portföyünü tanıttı.

Huawei yeni amiral gemilerini tanıttı

Markanın en çok öne çıkan yeniliklerinden biri, kulaklık pazarında tasarım anlayışını değiştirmeyi hedefleyen HUAWEI FreeClip 2 oldu. Bunun yanında katlanabilir telefon Mate X7, yeni tablet MatePad 11.5 S ve router modeli X3 de lansmanda teknoloji dünyasının beğenisine sunuldu.

Moda aksesuarı yaklaşımıyla tasarlanan FreeClip 2, yalnızca 5,1 gram ağırlığındaki yapısıyla gün boyu “yokmuş hissi” sunmayı hedefliyor. Kulak kanalını tıkamayan açık tasarım, kullanıcıların müzik dinlerken çevreyle bağlantısını koparmamasına imkân tanıyor. IP57 sertifikasına sahip kulaklık, suya ve toza karşı dayanıklılığıyla dikkat çekerken, şarj kutusuyla birlikte 38 saate varan pil ömrü sunuyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu çalışan model, Klasik Mavi, Beyaz ve Siyah renk seçenekleriyle satışa çıkarken Rose Gold renginin de yakında Türkiye’de yer alması bekleniyor.

Huawei’nin etkinlikte sahneye çıkardığı diğer amiral gemisi ürünler arasında yer alan HUAWEI Mate X7, “Ultra Güvenilir Katlanabilir Mimari” yapısı ve önceki nesle göre yüzde 43 oranında iyileştirilen renk doğruluğuna sahip ikinci nesil kamerasıyla öne çıktı. İnce ve dayanıklı tasarımıyla dikkat çeken telefonun premium materyal kalitesi de katılımcıların beğenisini topladı.