Dolar $
32.74
%-0.12 -0.03
Euro €
35.05
%-0.06 -0.02
Sterlin £
41.49
%-0.25 -0.1
Çeyrek Altın
3931.79
%-0.64 -24.88
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | SAĞLIK Pazar 26 Mayıs 2024 18:07

SICAK HAVALARA HAFİF VE YUMUŞAK BİR DOKUNUŞ

Yaz sıcaklarında hem şıklıktan hem de konfordan ödün vermek istemeyenlerin yardımına TENCEL™ elyaflarının kullanıldığı kumaşlar ile hazırlanan koleksiyonlar yetişiyor.

Sıcak havalara hafif ve yumuşak bir dokunuş

Sıcak havaların kendini hissettirdiği bugünlerde, yazın enerjisini ve canlılığını gardırobunuzda hissetmenin tam zamanı! Renkleri, tasarımları ile yazın ruhunu yansıtan koleksiyonlar, vitrinlerde yerini almaya başladı. Peki sıcak havalarda şıklıkla rahatlığı bir arada yaşamak mümkün mü? 

Hafif ve dökümlü kumaşlar 

TENCEL™ elyaflarının kullanıldığı kumaşlarla hazırlanan kıyafetler, rahatlığı ve şıklığı yaz sıcağında da yaşamaya imkan veriyor.Selülozik elyaflara daha fazla hafiflik ve nazik bir yumuşaklık katan Mikro teknolojisi[1] ise kumaşların daha hafif, ince ve yumuşacık dokuda olmasını sağlıyor. Ayrıca TENCEL™ Lyocell elyafının kumaşa kattığı dökümlülük  özelliği onu, yaz aylarının en çok tercih edilen kumaşlarından biri yapıyor. 

TENCEL™ Modal ve Lyocell elyafların doğal yapısı nemin emilip salınmasına[2]olanak tanıyor. Nem yönetimi özelliği TENCEL™ Lyocell elyafların, nemi etkin bir şekilde emmesine imkan tanıyor.  Jenerik elyaflara kıyasla yüzeyinde bakterinin büyüyebilmesi için daha az miktarda nem oluşurken bu özelliğiyle koku oluşturan bakterilere karşı elverişsiz bir ortam sunuyor. Nem kontrol özelliği ayrıca vücudun doğal ısı düzenleme fonksiyonunu destekleyerek, daha fazla nefes alan kumaşlar ortaya çıkarıyor.Tüm bu özellikleriyle TENCEL™ Modal ve Lyocell elyaflar yaz tekstillerine çok yakışıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR