Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Eğitim Pazar 28 Nisan 2024 07:00

SEVİNÇ EĞİTİM KURUMLARI KIBRIS LANSMANI YOĞUN İLGİ İLE GERÇEKLEŞTİ!

Temiz ve itibarlı marka imajı ile öne çıkan Sevinç Eğitim Kurumları, uzun süredir planladığı Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Lansmanı'nı gerçekleştirdi. 20 Nisan 2024, Cumartesi Günü yapılan Sevinç Schools ve Sevinç Anaokulu lansmanına Belediye Başkanları ve Bakanlık Temsilcileri yoğun katılım sağladı. Açılış konuşmalarının ardından 23 Nisan gösterileri ile devam eden lansman, hem Türkiye hem Kıbrıs eğitim sektöründen büyük ilgi gördü.

Sevinç Eğitim Kurumları Kıbrıs Lansmanı Yoğun İlgi ile Gerçekleşti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Artık Sevinç’li!

Sevinç Eğitim Kurumları, daha önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en seçkin eğitim kurumlarından olan Neo Kids ile iş birliği kurarak şubelerini Yavru Vatan Kıbrıs’a yayacaklarını müjdelemişti. Geçtiğimiz günlerde yüksek katılım ile gerçekleşen lansman, bu sevinçli haberin son adımı olarak başarılı şekilde tamamlandı. Sevinç Eğitim Kurumları Yönetim Kurul Başkanı Recep Boy, Genel Müdür Mehmet Boy, Sevinç Schools ve Neo Kids Anaokulu Kurucusu Onur Mandıralı ve Eğitim ve Öğretim Direktörlüğünün ortak katılımı ile gerçekleşen tanıtımda aynı zamanda Bakanlık Temsilcileri ve Belediye Başkanları da yer aldı. 

Çok sayıda veli ve öğrencinin coşkusunu paylaşan önemli etkinlik Recep Boy’un kıymetli sözleri ile başladı. 1986’da Gürbüz Boy tarafından temelleri atılan Sevinç eğitim yuvasının, kendini geliştirerek bugünlere geldiğini ve aynı kalite ile engin tecrübeyi Kıbrıs’a taşıdığını vurgulayan Recep Boy’un ardından mikrofonu Mehmet Boy devraldı. Sevinç Eğitim Kurumları olarak eğitimde açılan yeni sayfanın heyecanını ve onurunu paylaşan Mehmet Boy, Kıbrıs’ın coğrafi konumu ve tarihi geçmişi sebebiyle dünyaya açılan bir kapı olduğunu belirtti. Sevinç Çatısı’nın ise bu önemli potansiyelden en iyi şekilde faydalanacağını söyleyerek kurumun dünya vatandaşı birey yetiştirme hedeflerinden bahsetti. Ayrıca hizmet içi eğitim programları ve pedagojik çalışmalar ile sürdürülecek eğitimin, öğrenciye özel öğrenme teknikleri sunarak hep birlikte gelişmeye odaklanacağını söyledi.

Çok sayıda eğitimci, veli ve öğrenci tarafından heyecanla karşılanan lansman, Kıbrıs’da hizmet verecek Neo Kids Sevinç Anaokulu ve Sevinç Schools Kurucusu Onur Mandıralı ve Eğitim-Öğretim Direktörlüklerinin ortak konuşmaları ile sonlandı. Konuşmaların akabinde kurum öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterileri yapıldı. Lansmanın bu anlamlı güne denk gelmesi ise Mustafa Kemal Atatürk’ün milletin geleceğini küçüklere emanet etmesini vurgularken, Sevinç Eğitim Kurumlarının geleceğe ışık tutan ilkeli eğitim anlayışını da en iyi şekilde temsil etti.

Kıbrıs Eğitim Yolculuğu Dünyaya Açılımın İlk Durağı

Köklü ve prestijli eğitim anlayışı ile Türkiye eğitimine devrim niteliğinde yenilikler kazandıran Sevinç Eğitim Kurumları, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde hizmet verecek iki anaokulu ile birlikte çocuklara ve onların geleceğine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Yönetim Kurulu üyelerinin değerli konuşmaları Kıbrıs’ın lokasyon olarak daha fazla gence fırsat sunmaya elverişli olduğunu vurgularken, kurumun gelecek hedefleri hakkında da ipucu verdi. Kıbrıs’taki eğitim ihtiyacını karşılamak için açılan yeni şubeler, Sevinç Eğitim Kurumlarının köklü temeller üzerine inşa ettiği bilgi birikimi yüksek eğitim misyonunu ve geleceği emanet edecek parlak nesiller yetiştirme tutkusunu devraldı. Var gücüyle çalışıp gelişmeye ve potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya yönelik yapılan çalışmalar, Kıbrıs’tan başlamak üzere dünyaya yayılacak standartta bir eğitim yolculuğunun da habercisi oldu.

Sevinç Eğitim Kurumlarının Yavru Vatan’da açtığı ışık dolu yol, öğrencilerin bireysel ve akademik gelişimine odaklanırken birlikte büyüme emelleri taşıması sebebiyle de önemliydi. Alanında uzman eğitmen kadrosu ve itibarlı yönetim kurulu önderliğinde planlanan eğitim sistemi, Kıbrıs’tan başlamak üzere ihtiyaca yönelik çalışmalar yürütecek ve dünya vatandaşı nesiller yetiştirecek.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR