Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Salı 26 Aralık 2023 18:13

SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDECEK YENİ YIL HEDİYELERİ

Özgün, şık ve rahat bir tarza sahip olanların tercihi Dockers® en özel kadın ve erkek koleksiyon parçalarıyla yeni yıl heyecanında da yanınızda olmaya devam edecek. Yaklaşan yılbaşı telaşınıza son verecek benzersiz hediye alternatifleri Dockers® 'ta sizleri bekliyor.

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Yeni Yıl Hediyeleri

Şıklığı ve rahatlığı ayrılmaz ikili haline getiren Dockers®, yılbaşı hediye arayışında olanlar için harika hediye olanakları sunuyor. Her koşulda rahatlığından ödün vermeyen Dockers® kadın ve erkek koleksiyonları ile yeni yılda da sevdiklerinizin stiline renk katmaya devam edecek.

 

Sevdiklerinizin içini ısıtacak yeni yıl koleksiyon parçaları!

 

Tüm zamanların en klasik parçası Versatile Third Layer Gömlek, birbirinden farklı modelleri ile bu yılbaşına damga vurmanızı sağlayacak. 1/4 Fermuarlı Kazak, klasik görüntüsüyle hem sizi hem de içinizi ısıtırken; mavi, yeşil ve kahverengi renk seçeneği ile yeni sezonda kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak. Sofistike renk tonlarıyla tasarlanan Packable Yeşil Yelek modelleri tabuları adeta yeniden şekillendirecek. Yeni ve en çok satan klasik Chino modelinin her yöne esneme özelliğine sahip hali Smart 360 Flex Ultimate Chino pantolon her koşulda konforuna düşkün sevdikleriniz için harika birer hediye yıl hediyesi olacak. Sevdiklerinizin içini ısıtacak Arctic Hooded Bej Mont, Wool Blend Varsity Bomber Siyah Mont ve Puffer Lacivert Mont gibi ikonik parçaların yanında her an yanlarında taşıyacakları kemer ve cüzdan alternatifleri de sunan Dockers koleksiyonları dockers.com.tr ve tüm satış noktalarında sizleri bekliyor.

 

Dockers® ile yeni yılda sevdiklerinizi stiline yön verin!

 

Dolabınızın vazgeçilmezi haline gelecek Dockers® pantolonlar yeni yıl kombinlerinizin tamamlayıcı olacak. Rahat ve şık bir forma sahip yapısı ile High Waist Weekend Chino Yeşil Straight Fit Pantolon, kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya devam edecek. Yumuşak dokulu yapıları ile zarif alternatifler sunan Yuvarlak Yakalı Kazak ve V Yakalı Kazak, günün her anında içinizi ısıtacak. Button Up beyaz ve mavi gömlek ise bu sezon dikkatleri üzerine çekmek isteyen sevdiklerinizin favorisi olmaya devam edecek.

 Water<Less® teknolojisi sayesinde daha az su ile üretim gerçekleştirerek gezegenimizi koruyan Dockers®, bir yandan da size eşsiz kombin seçenekleri sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR