Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Salı 26 Aralık 2023 18:23

SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDECEK HEDİYE ALTERNATİFLERİ

Herkes için kalite ve konfor sunan Polaris, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı heyecanına ortak oluyor! Botlardan sneakerlara, çantalardan aksesuarlara geniş koleksiyonuyla yeni yıl kombinlerine rahatlık katan Polaris, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bu yılbaşında da bir numaralı tercihiniz olmaya aday.

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediye Alternatifleri

Şık kıyafetlerin vazgeçilmezi olan topuklu ayakkabılar Polaris’te alışveriş tutkunu kadınların beğenisine sunulurken düz ayakkabıdan vazgeçemeyenlerin radarına takılacak botlar ise sade ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kombinlerin en zarif tamamlayıcısı olan çanta modelleri trendler ile uyum yakalayan görünümlerinin yanı sıra geniş iç hacimleri sayesinde eşyaların kolayca taşımasına olanak sağlıyor. 

 

Polaris’in erkek koleksiyonunda ise klasik modeller öne çıkıyor. Siyah rengin hakimiyetinde olan modelleri bağcık ve taban detayları süslüyor. Takım elbise, gömlek, pantolon, ceket ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak modeller sadeliğiyle göz dolduruyor. 

 

Yeni bir yıla adım atarken Polaris’in birbirinden sevimli modelleriyle çocukları da sevindirmek mümkün! Rengârenk bot ve sneaker modelleri miniklerin yüzlerini güldürürken konforlu yapısıyla da rahatlığını hissettiriyor. Aksesuar koleksiyonunda yer alan bere, eldiven ve kemer modelleri ise harika bir hediye alternatifi oluyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR