Dolar $
32.54
%-0 -0
Euro €
34.8
%-0.02 -0
Sterlin £
40.55
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
3969.87
%0.3 11.85
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 16 Nisan 2021 02:00

SEÇKİN LEZZETLER SUNUYOR!

Ramazan İftariyeliklerinin, olmazsa olmazı: Kendi üretimleri olan; 18 çeşit peynirin, süt, yoğurt ve köy yumurtaları ile zeytin çeşitleri, pastırmalar, salamlar, sucuklar, sosisler, ballar, reçeller, helvalar, leziz ve nefis yöresel ürünleri, Ataşehir ve Feneryolu'nda açılan Seçsüt mağazalarında bulmak mümkün.

Seçkin lezzetler sunuyor!

Kuruluş; Çorum, Ezine, Bandırma ve İzmir'deki tesislerinde ürettiği, Seçsüt ürünlerini, Kadıköy'deki deposundan, ünlü restoran ve oteller ile şarküteri mağazalarına, frigorifik araçlarıyla dağıtmakta.  Güvendiği firmalara ürettirdiği: Zeytin, zeytinyağı, et ürünleri ile diğer yöresel ürünleri de açtığı ve açacağı mağazalarda direkt olarak lezzetsever halkımıza sunmakta. 

Bu konu ile ilgili olarak Bağdat Caddesi, Feneryolu semtindeki şık ve temiz "Seçsüt Şarküteri Mağazasında" görüştüğüm, lezzetlerinin tadına bakarak, beğendiğimi ifade ettiğim Seçkin süt ürünleri firması sahibi, Seçkin Manav'a, bu işin sırrını sordum.

"Mesleği, uzun yıllardır yapan babam, Asaf Bey'den öğrendim. Yıllardır Anadolu'nun en temiz yerlerinde, geleneksel usullerle, helal üretim yapıp, Horeca'ya (Evdışı/sektöre) depomuzdan, kendi araçlarımızla satış yapardık.

Firmamızı 7-8 sene önce kurumsallaştırdım. İyi de yapmışım, pandemi dönemi birçok müşterimiz işi bıraktı veya ödemelerini yapamadı. Bir kısmı alımlarını azalttı. Stoklarımız çoğalınca; Mağazalar açarak lezzetsever halkımızın ulaşamadığı, bu gerçekten Seçkin ürünlerimizi onlara da sunalım, dedik.  Fason olarak yaptırdığımız diğer ürünleri de, güven veren markamız: Seçsüt adı altında pazarlıyoruz. İstanbul'un her yanından gelen müşterilerimize anında, telefon, sosyal medya veya internet üzerinden sipariş veren müşterilerimize ise, ürünlerini kapılarında teslim ediyoruz. 

Avrupa Yakasında da birkaç mağaza açarak, kaliteli ve uygun fiyatlı Şarküteri lezzetlerimizi tüm İstanbul'a tanıtmak istiyoruz" dedi.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR