Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 24 Aralık 2023 15:20

SCHAFER'DAN SEPETTE %50'YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

Türkiye çapında 54 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürünleriyle sektörün öncü markası olan Schafer, yeni yıl yaklaşırken "Yeni Yıl Yepyeni İlhamlarla Gelsin" mottosuyla müşterilerine sunduğu yüksek kaliteli ürünlerle hayatı ve evleri güzelleştirmeyi sürdürüyor. Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesinden seçili ürünlerde geçerli olmak üzere online alışverişi tercih eden müşterilerine sepette yüzde 50'ye varan indirim avantajı sağlıyor.

Schafer'dan Sepette %50'ye Varan İndirim Fırsatı

Schafer, yılbaşı döneminde de “Yeni Yıl Yepyeni İlhamlarla Gelsin” mottosuyla müşterilerine yüksek kaliteli ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesinden seçili ürünlerde geçerli olmak üzere www.schafer.com.tr adresli web sitesi üzerinden online alışverişi tercih eden müşterilerine sepette yüzde 50’ye varan indirim avantajı sağlıyor.

Schafer’ın yılbaşı döneminde müşterilerine yüzde 20 indirimle sunduğu Barista Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor. 600W ısıtma gücüne sahip Barista Filtre Kahve Makinesi ile kahveyi doğrudan çekirdekten öğüterek hazırlayabildiği gibi öğütülmüş çekirdek ile de kahve pişirilebiliyor. Şık ve minimal bir tasarıma sahip olan Barista Kahve Makinesi’nde 0,60 ml kapasiteli cam demlik ve su seviye göstergesi bulunuyor. Ayrıca damlatma önleyici sistemi sayesinde güvenli bir kullanım sağlıyor. Hem öğütücüsü hem de demleme işlevleri, kahveyi sıcak tutan ısıtıcı tabanı ile kahve gurmelerini memnun edecek performans gösteren Barista Kahve Makinesi çıkartılabilir filtresi ile kolayca temizlenebiliyor.  Barista Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ile hazırlanan kahvelere keyifle eşlik edecek, 12 farklı burç simgesini üzerinde taşıyan seramik Zodi Burçlu Kupa Serisi ise yüzde 30 indirim ile satın alınabiliyor.

Pişirme grubu kategorisinde yer alan Piccola Granit Derin Tencere Seti çok amaçlı kullanıma sahip olması ve boyutlarıyla yılbaşı hediyesi arayışında olanların tercihi oluyor. Sepette yüzde 20 indirimle satışa sunulan, siyah ve gri renk seçenekleri bulunan Piccola Derin Tencere Seti, 14 cm derin tencere, tava ve kaçerolayı kapsıyor. Held Basık Inox Çelik tencere ise hem evinin ihtiyacını karşılamak isteyen hem de hediye arayışında olanları mutlu edecek, yılbaşına özel “3 Al 2 Öde” kampanyası ile satışa sunuluyor. 18/10 krom nikel paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş, 26 cm ölçüsündeki tencere tüm ocak tiplerinde kullanılabiliyor. Sahip olduğu kapsül tabanı sayesinde ısı ve enerji tasarrufu sağlayan ürün bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. 

Helfer Servis Serisi’nde 3 Al 2 Öde kampanyası!

Mutfakların vazgeçilmezleri olan, makarna kepçesinden meyve bıçağına uzanan kapsamlı içeriğiyle Helfer Servis Serisi de “3 Al 2 Öde” kampanyasıyla avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor. 

Yemeklerin hazırlığı esnasında en büyük yardımcılardan biri olan kesme tahtası Schafer’ın özgün tasarım anlayışı ile mutfaklarda yerini buluyor. Ahşap ve mermerin bir arada kullanıldığı, farklı ebat ve formlara sahip Woody Kesme Tahtası Serisi ise sepette yüzde 50 indirimle Schafer online mağazasında yer alıyor.

Tüketicilerin hayatına estetik katan özgün tasarımlı, şık ve kaliteli ev tekstili ürünleriyle de dikkat çeken Schafer Home, yatak odalarına zarif bir dokunuş getiren Palmea Yatak Örtüsünü yılbaşı döneminde hediye arayışında olan müşterilerinin beğenisine sepette yüzde 30 indirimle sunuyor. Yüzde 100 pamuk kumaşının sağladığı üstün kaliteli ve yumuşak yapısıyla Palmea Yatak Örtüsü yeşil, pudra ve hardal renk seçenekleri ile yatak odalarına estetik katıyor.

Schafer, yeni yılda sevdiklerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armağan vermek isteyen müşterilerini kendilerine en uygun hediyeyi seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR