Dolar $
33.96
%0.16 0.05
Euro €
37.79
%-0.14 -0.05
Sterlin £
44.64
%0.05 0.02
Çeyrek Altın
4475.03
%0.32 14.27
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 23 Ağustos 2024 02:17

SCHAFER İLE EVE DÖNÜŞ BAŞLADI

Türkiye züccaciye sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Schafer, sonbaharın yaklaşmasıyla "Şehirde Yenilik, Evinizde Schafer Var" mottosuyla, lezzetli kahvaltılar için tost ve çay makinelerinden, termoslara kadar pek çok ürünle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Schafer, okulların açılışının da yaklaştığı dönemde her evin ihtiyaç duyacağı ürünleri web sitesinde ve mağazalarında tüketiciler ile buluşturuyor.

Schafer ile Eve Dönüş Başladı

Özgün tasarım anlayışı ve yüksek kaliteli ürünleriyle bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, “Şehirde Yenilik, Evinizde Schafer Var” mottosuyla şehre ve okula dönüş döneminde tüm evlerin ihtiyaç duyacağı ürünlerle buluşmak üzere herkesi web sitesine ve mağazalarına davet ediyor. Türkiye çapında 71 mağazası ve 2.000 adedi aşan satış noktasında sunduğu dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, su ve içecekleri sağlıklı şekilde saklamak için termoslar, lezzetli kahvaltılar hazırlamak için tost ve çay makineleri, nevresim takımları gibi farklı kategorilerde pek çok ürünü tüketicilerle buluşturuyor.

Çift katlı duvar yalıtımı özelliğiyle içecekleri 4-6 saate kadar sıcak/soğuk tutma özelliğine sahip olan Schafer Iron Man Çelik Termoslar güvenli kullanım özellikleri ile tercih ediliyor. 350 ml kapasiteye sahip kaliteli paslanmaz çelik hazneli ve sızdırmazlık özelliğine sahip Iron Man Kupa Termos, ergonomik ve kolay kullanımı sayesinde okullarda da öğrencilere güvenle eşlik ediyor. Modern ve şık tasarımıyla da her yaştan kullanıcının favorisi olan Iron Man Kupa Termos’un siyah ve rosegold renk seçenekleri bulunuyor. Siyah ve rosegold renk seçenekleri bulunan 200 ml ve 650 ml kapasiteye sahip yeşil renkli Iron Man Çelik Termos ise uzun yolculuklarda ve açık hava aktivitelerinde içecekleri sıcak ve soğuk olarak koruyarak rahatça kullanmaya ve taşımaya yardımcı oluyor. 

Susuz kullanımı önleyen emniyet sistemine sahip

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Teelike Elektrikli Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. 1.8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan paslanmaz çelik filtreli Teelike Elektrikli Çay Makinesi su haznesine uyumlu özel demlik kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 W ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor.  Teelike Elektrikli Çay Makinesi, her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli kullanım sunuyor. 360 derece 

dönebilme özelliği ile kablo sarıcı bölüm sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sağlıyor. 

Pratik kullanımıyla mutfakların vazgeçilmez yardımcısı Contempo Tost Makinesi ise birbirinden lezzetli tost ve ızgaralar hazırlayabiliyor. Termostatı istenilen sıcaklığa ayarlayabilme imkânı ve 1.750 Watt gücü sayesinde hızlıca ısınarak kullanıma hazır hâle geliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı, yanmaz ve yapışmaz özel kaplamalı pişirme yüzeyi ve çıkarılabilir plakaları sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Üst kapağı 180 derece açılabilen Contempo Tost Makinesi aynı zamanda ızgara olarak da kullanılabiliyor. 

Schafer, ev tekstili ürünleriyle hayatı ve evleri güzelleştirmeye devam ediyor. Kalite ve estetiği bir arada sunan Schafer Home, Costa İpliği Boyalı Çift Kişilik Nevresim Takımının içinde 200x220 cm nevresim, 240x260 cm çarşaf, 2 adet 50x70 cm yastık kılıfı, Costa Tek Kişilik Nevresim Takımının içinde ise 160x220 cm nevresim, 180x240 cm çarşaf ve 1 adet 50x70 cm ölçülerinde yastık kılıfı yer alıyor. Kaliteli malzemelerden üretilen Costa İpliği Boyalı Nevresim Takımları, yumuşak dokusu sayesinde rahat bir uyku deneyimi sunuyor. Costa Nevresim Takımları gri, indigo ve hâkî renk seçenekleri, minimal desenleri ve pastel renkleri ile yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap ediyor.