Dolar $
33.89
%0.01 0
Euro €
37.68
%-0.06 -0.02
Sterlin £
44.15
%-0.16 -0.07
Çeyrek Altın
4496.7
%-0.11 -4.93
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:32

CREATİVE SUİTE ÜRÜNÜNÜ KULLANIMA SUNDU

Etkileşimi yüksek e-ticaret ürün fotoğrafları ve pazarlama görsellerini kolayca oluşturan, ölçeklendiren ve optimize eden yaratıcı yapay zeka platformu Crait, yapay zeka destekli ürün fotoğraflama aracı Creative Suite ürününü kullanıma sundu. Creative Suite ile kreatif ve pazarlama ekipleri artık yalnızca birkaç tıklamayla ilgi çekici ürün fotoğrafları ve pazarlama görselleri oluşturabiliyor.

Creative Suite ürününü kullanıma sundu

Pazarlama ve yaratıcı ekiplerin görsel içeriklerini sınırsız adette tek bir platformda oluşturmasına, ölçeklendirmesine ve optimize etmesine olanak tanıyan yapay zeka platformu Crait, kreatif ekiplerin yalnızca birkaç tıklamayla ilgi çekici ürün fotoğrafları ve pazarlama görselleri oluşturabilmesine olanak tanıyan yeni ürünü Creative Suite ile sektörde fark yaratıyor.

Geniş ve çeşitli e-ticaret ve pazarlama görselleri veri setiyle sektörel bazda eğitilen Crait'in yapay zeka modeli, bu avantajıyla çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarına ve görselliklerine uygun, yüksek kaliteli ve ilgi çekici görseller üretebiliyor. Diğer yapay zeka modellerine kıyasla Crait'in yeni yapay zeka ürünü Creative Suite'in fotoğraflama aracı Photoshoot ile ürünler mükemmel ışıklandırma ve gölgelendirmeyle sahneyle en doğru şekilde bütünleşerek öne çıkıyor. Ürün görselinde bozulma yapmadan yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılmasına imkan tanıyan Photoshoot ile ürünler en iyi şekilde sergileniyor ve potansiyel müşterilerin dikkatini çekiyor.

Gelişmiş yapay zeka teknolojileri sayesinde e-ticaret, perakende, yiyecek ve içecek, güzellik ve kozmetik, elektronik, otomotiv gibi sektörlerde görsel içerik ihtiyaçlarını karşılayan Crait'in iş birliği yaptığı markalar arasında Karaca, Paşabahçe ve Mudo bulunuyor.

 

Crait AI Photoshoot ile hızlı ve verimli ürün fotoğraflama ve düzenleme

Ürün fotoğrafları, pazarlama görselleri ve kreatif ekipler arası iş yönetimi için merkezi bir hub olan Creative Suite, ürün fotoğraflama yapay zeka aracı Photoshoot ile markaların ve işletmelerin fotoğraf çekim ve prodüksiyon maaliyetlerine girmeden, yapay zeka sayesinde e-ticaret ve pazarlamada kullanılacak ürün fotoğraflarını kolaylıkla üretebilmesine imkan tanıyor. Bu sayede işletmeler, Photoshoot'un hızlı ürün fotoğraflama ve düzenleme özellikleriyle ürünlerinin fotoğraflarını kısa sürede Crait ile oluşturup e-ticaret mağazalarına yükleyerek satışa hazır hale getirebiliyor.

Photoshoot, kullanıcıların birkaç dakika içinde profesyonel kalitede ürün fotoğrafları çekmesini sağlıyor. Otomatik ışıklandırma ve kadrajlama gibi gelişmiş araçlarla donatılan bu özellik sayesinde, çekilen fotoğraflar otomatik olarak optimize ediliyor, böylece kullanıcılar zamandan tasarruf ederek her seferinde mükemmel sonuçlar elde ediyor. Her sektör için yüksek kaliteli ve ilgi çekici e-ticaret ve pazarlama görselleriyle eğitilen Crait AI Photoshoot, ürünleri arka planlarla kusursuz bir şekilde harmanlayarak, en gerçekçi aydınlatma ve gölgeleri oluşturuyor ve tüm bunları yaparken ürünü bozulmadan ürün fotoğrafçılığında en iyi sonuçları sunuyor.

“E-ticaret ve pazarlama sektörlerinin en önemli ihtiyaçlarına cevap veriyoruz”

Crait'in e-ticaret ve pazarlama sektörlerindeki görsel yaratım süreçlerindeki zaman ve maaliyet sorunlarına cevap vermek üzere tasarlandığını belirten Crait Kurucusu ve CEO'su Safiye Dinçtürk Turgut, “Crait olarak yapay zeka destekli ürün fotoğraflama ve pazarlama görselleri yaratma ürünü Creative Suite ve yakın zamanda hizmete girecek olan yapay zeka ve veri destekli kreatif analiz ürünü Creative Insight olmak üzere iki ana yapay zeka aracına sahibiz. Creative Suite ile e-ticaret ve pazarlama alanlarında müşterilerimize kusursuz hizmet sunuyoruz. Kullanıcılarımız, hızlı ürün fotoğraflama ve düzenleme özellikleriyle ürünlerini kısa sürede çevrimiçi mağazanıza yükleyebilir ve satışa sunabilir. Önümüzdeki dönemde ise markalar Creative Suite'in yeni çıkacak yapay zeka aracı Ad Creative ile kişiselleştirilmiş reklam kreatifleriyle hedef kitlelerine doğrudan ulaşabilecek, bu sayede dönüşüm oranlarını artırabilecek. Veri analitiği konusunda ise Creative Insight ürünümüzle hangi kreatiflerin en etkili olduğunu ölçümleyebilecek, kampanya performansını maksimize edebilecekler. Creative Insight ve Ad Creative ürünlerimiz ilerleyen dönemde lanse edilecek” diyor.

 

“Crait, kreatif ve pazarlama prodüksiyon bütçe maliyetinde verimlilik sağlıyor”

Crait'in kreatif ve pazarlama prodüksiyon bütçe maliyetinde yüzde yüzde 15-20 oranında verimlilik sağladığını belirten Crait Kurucu Ortağı ve CMO'su Yonca Karatoprak, “Enterprise modül ve B2C ekranlarıyla hem büyük ölçekli işletmelere hem de bireysel kullanıcılara hitap eden çözümler sunarak, perakende ve e-ticaret pazarının geniş bir kesimine ulaşıyor. Bu yenilikçi yaklaşım, Crait'i pazarda rakipsiz kılarken, işletmelerin ve bireylerin yaratıcı süreçlerini ve maaliyetlerini optimize etmelerine bu sayede pazarlama süreçlerindeki başarı performansını artırmalarını sağlıyor. Sektörün ihtiyaçlarını daha net anlamak ve çözüm üretmek adına önde gelen reklam ajanslarıyla stratejik ortaklıklar ve AI destekli yaratıcı kampanyalar için görüşmeler içerisindeyiz” şeklinde konuşuyor.

“E-ticaret platformlarıyla entegre çalışıyor”

Crait'in yapay zeka destekli güçlü altyapısını kullanarak, gelecekte potansiyel ortaklıklar ve gelişmelerle daha fazla sektöre ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Crait Kurucu Ortağı ve CTO'su Kaan Aytekin, “E-ticaret platformlarıyla entegre çalışarak, kullanıcıların ürün görsellerini yaratma ve optimize etmek için Crait'i doğrudan platform içinde kullanmalarını sağlamayı, ayrıca ileriki dönemde Creative Insight ürünümüzle kampanya ve kreatif performansı maksimize edecek AI destekli veri odaklı analizler sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanıyor.