Dolar $
32.44
%-0.09 -0.02
Euro €
34.97
%0.44 0.15
Sterlin £
40.8
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
3969.08
%-0.41 -16.13
SON DAKİKA
Savunma Perşembe 03 Ağustos 2023 02:09

SAVUNMA SANAYİSİNE KURŞUN GEÇİRMEZ KUMAŞLAR

Paraşüt kumaşları, sinyal kesici elektromanyetik kalkanlama kumaşları ile savunma sanayiine yönelik ürünler sunan Berteks Tekstil, kurşun geçirmez yeleklerde kullanılmak üzere ürettiği yeni Aramid Fabrics serisi ile yerli ve milli üretime katkı sağladı.

Savunma sanayisine kurşun geçirmez kumaşlar

1922’den bu yana aile şirketi olarak tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve 1983 yılından günümüze Bursa’nın en büyük organize sanayi bölgesi Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Berteks Tekstil, savunma ve havacılık sanayi için paraşüt kumaşlarından elektromanyetik kalkanlama kumaşlarına ve yanmaz kumaşlara kadar birçok inovatif ürün sunuyor. Marka son olarak kurşun geçirmez yeleklerde kullanılmak üzere ürettiği yeni Aramid Fabrics serisini de ürün gamına ekledi.

 

BERTEKS YÖNETİM KURULU BAŞKANI BERK NOYAN: “İNOVATİF ÜRÜN AİLEMİZİ GENİŞLETTİK”

Üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden, iç piyasada savunma sanayine hizmet veren ve savunma sanayinin onaylı tedarikçisi olan Berteks Tekstil, yüksek mukavemete sahip ve kurşun geçirmez yelekler için kullanılmak üzere ürettiği yeni ürün grubu Aramid Fabrics’i tanıttı. Berteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “Savunma ve havacılık sanayi için paraşüt kumaşlarından elektromanyetik kalkanlama kumaşlarına ve yanmaz kumaşlara kadar birçok inovatif ürün sunuyoruz. Kurşun geçirmez yelekler için kullanılmak üzere ürettiğimiz yeni ürün grubumuz Aramid Fabrics’i de IDEF23’te ilk kez katılımcılarla buluşturduk. Küresel rekabette hak ettiğimiz payı alabilmek için özgün ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarımız son hızla devam ediyor.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR