Dolar $
32.39
%0.05 0.01
Euro €
34.79
%0.13 0.04
Sterlin £
40.72
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
3913.76
%-0.09 -3.44
SON DAKİKA
Savunma Cuma 26 Ocak 2024 12:36

SARSILMAZ BAŞARISINI ABD'DE PERÇİNLİYOR

Türkiye'nin önde gelen silah üreticilerinden Sarsılmaz Silah Sanayi'nin ürünleri, ABD'de düzenlenen dünyanın en büyük silah fuarı SHOT Show'da tanıtıldı.

Sarsılmaz başarısını ABD'de perçinliyor

Sarsılmaz Silah Sanayi Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, SHOT Show'da 80 dönümün üzerindeki kapalı alandan söz ettiklerini belirterek, dünyanın tüm üreticilerinden yan sanayisine kadar herkesin bu fuarda yer aldığını söyledi.

SHOT Show'un dünyanın en büyük silah fuarı olduğunu dile getiren Özpamukçu, "O bakımdan çok önemli bir fuar. Biz de 30 yılı aşkın bir süredir neredeyse Sarsılmaz olarak bu fuarda yerimizi alıyoruz" dedi.Sarsılmaz Silah Sanayi'nin ürün çeşitliliğine dikkati çeken Özpamukçu, "Türkiye'de bu kadar ürün çeşitliliği ile bir ordunun ihtiyacının tamamını karşılayabilecek bir ürün çeşitliliğini sağlayabilen Sarsılmaz, o büyüklüğünü böyle bir alanda da rahatça ifade eder vaziyette" ifadesini kullandı.

Özpamukçu, SAR USA olarak önceki yıllarda ABD'ye çok başarılı satışlar yaptıklarını belirterek, şunları dile getirdi:

"Şimdi bu seneki en önemli yenilik ise Amerika'daki bir perakende marketinde bu işi başlatıyor olmak. Orada da ürünlerimizi sergiliyor olacağız. Amerika, dünyada sivil tabanca sektörünün en önde gelen ülkesi. Dünyada neredeyse tüm sivil satışların en büyük kısmını Amerika karşılıyor. O bakımdan burada bulunmak çok önemli, Sarsılmaz da burada o müthiş tabancalarını Amerikan halkıyla buluşturmuş."

Silah pazarını çok yakından takip ettiklerini belirten Özpamukçu, "Buradaki her gelişmeyi biz de ülkemizdeki AR-GE'mizde, mühendisliğimizde hemen devreye alıp ürünlerimizi geliştirerek bu pazara da sunmaya devam ediyoruz. Sarsılmaz standımızda özellikle buradaki uluslararası müşterilerimiz için bu silah çeşitliliğimizi sergiliyoruz. Bu silahlarımız, NATO’nun en büyük ikinci ordusu olan Türk ordusu tarafından kullanılıyor ve bu kullanım ayrıca bizim gücümüzü de oluşturuyor" diye konuştu.

Özpamukçu, "Güvenle kullanılan kaliteli ürünler olduğunu uluslararası pazardaki müşterilerimiz de biliyor. Bu bakımdan burada bu ürün çeşitliliğini sergilemek, 12,7'ye (mm) varan silahlarımıza kadar, tüfeklerimize kadar, tabancadan bütün bu çeşitliliği göstermek, sergilemek bu bakımdan bizim için büyük bir gurur vesilesi" dedi.

ABONE OL