Dolar $
32.49
%0.25 0.08
Euro €
34.72
%0.36 0.12
Sterlin £
40.6
%0.22 0.08
Çeyrek Altın
3899.82
%0.6 22.92
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 29 Temmuz 2023 02:24

SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIK SEKTÖRÜNDE BİR İLK: ANINDA BİTİYO

Son zamanlarda artan virüs salgınları nedeniyle yoğun ilgi gören sağlıklı yaşam trendleri, atıştırmalık sektöründe de büyük değişim ve dönüşüme neden oluyor. Sağlıklı, besleyici ve doğal ürünlere ilgi artınca atıştırmalık sektörüne dahil olan Anında Bitiyo, Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası olarak öne çıkıyor. 2021 yılında yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Anında Bitiyo, inovatif ve yenilikçi 32 çeşit ürününü hem yurt içine hem de yurt dışına pazarlıyor.

Sağlıklı Atıştırmalık Sektöründe Bir İlk: Anında Bitiyo

Artan sağlıklı yaşam bilinciyle yoğun ilgi gören sağlıklı atıştırmalık pazarına yepyeni bir oyuncu dahil oldu. Türkiye’nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası olarak öne çıkan Anında Bitiyo, tüketicinin her ihtiyacına cevap veren atıştırmalıklarını doğal, koruyucusuz, katkısız ve şekersiz olarak satışa sunuyor.

Ürettikleri inovatif ve doğal karışımlarla kuruyemiş sektöründe farklı kavurma ve kaplama teknikleri kullanarak farklılık kattıklarını belirten Anında Bitiyo Ceo’su Alper Ceylan,“Kuruyemişleri normal bir atıştırmalıktan daha fazlası haline getirmek için kolları sıvadık. Amacımız farklı karışım ve kavurma yöntemleri ile müşterilerimize eşsiz lezzetler sunabilmek. Bu yaklaşım ile tüketicilerin deneyimlemediği tatlarla tanışmasını sağlıyoruz. Kuruyemişlerin doğal özellikleri koruyarak lezzetlerini maksimum seviyeye çıkartıyoruz” şeklinde konuştu. 

7 ayrı segmentte 32 çeşit ürününü satışa sunduklarını belirten Ceylan, yurt içi satış noktaları ve ihracat çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı. Ceylan, “Sebze Çeşnili ve Baharatlı Kuruyemiş Grubu, Fıstık Ezme Grubu, Fındık Ezme Grubu- Dutella, Bommix Meyve Topları Grubu, Premium Seri, Doğal Helva Grubu ve Serpiştir Çeşni Grubuna ait birbirinden farklı ürünümüzü şu an Türkiye’nin birçok noktasında bulunan müşterilerimize ulaştırıyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde satış noktası ağımızı genişletecek önemli adımlar atacağız. Geçtiğimiz yıl Fransa, Almanya, Hollanda, Gürcistan ve Avusturya başta olmak üzere 6 ülkeye ihracata başladık. Bu yıl başta Avrupa ülkelerinin tamamı olmak üzere Amerika ve Körfez pazarına ürünlerimizi ulaştıracağız” dedi.

ABONE OL