Dolar $
33.08
%0.02 0
Euro €
35.85
%0.15 0.05
Sterlin £
42.53
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4147.3
%0.37 15.19
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Sigorta Salı 30 Temmuz 2024 09:06

QUİCK SİGORTA SPONSORLUĞUNDA PAMUKKALE'DE MOTOSİKLET RÜZGARI

Türkiye'nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Quick Sigorta Birinci Pamukkale Motosiklet Festivali, 26-28 Temmuz tarihleri arasında Karahayıt'ta düzenlendi. Denizli Motosiklet Kulüpleri Birliği'nin düzenlediği, Pamukkale Belediyesi'nin desteklediği ve Quick Sigorta'nın ana sponsor olduğu bu büyük etkinlik, katılımcılara motosiklet etkinlikleri, konserler, söyleşiler ve yarışmalarla dolu bir deneyim sundu.

Quick Sigorta sponsorluğunda Pamukkale'de motosiklet rüzgarı

Motosiklet dünyasının sevilen kulüplerinin katılımıyla renklenen festivalde, sürpriz sanatçılar ve gruplarla dev konserler, DJ performansları, özel sahne şovları ve dans gösterileri ile müzik ve eğlence doruklara çıktı. Güvenli sürüş ve ileri sürüş eğitimleri ile katılımcılar motosiklet kullanımı konusunda bilgiler paylaşılan festivalde, motosiklet bakım atölyeleri sayesinde teknik bilgi edinmek isteyenler için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Festivalde çocuklara özel oyun alanları ve her yaş için eğlenceli aktiviteler de yer aldı.

Quick Team yine iş başındaydı

QTruck ve QKaravan ile festival alanlarında ilgi odağı olan Quick Sigorta, aynı zamanda çeşitli yarışma ve aktivitelerin yer aldığı standıyla da bu defa Denizli’de unutulmaz anılara eşlik etti. Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Adnan Çelik’in de ziyaret ettiği Quick Sigorta standı, eğlence dolu içerikler ve sürpriz hediyelerle ziyaretçilerini ağırladı. Quick Sigorta acentelerinin de yoğun ilgi gösterdiği festivale, Denizli halkı da tahmin edilenden fazla katılım gösterdi. 

Motosiklet gezgini Dilek ve Özgür Candar’dan oluşan Quick Routes ekibi, bu festivalde de keyifli bir söyleşiye imza attı. Katılımın yoğun olduğu söyleşinin ardından çeşitli hediyeler verildi. 

“Bölgenin doğal ve kadim atmosferi festivali özel kılıyor”

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, festivalin coşkusunu şöyle anlattı: “2017’den beri motosiklet camiasında faal olmaya gayret ediyoruz ve onlardan da kabul gördük, güzel bir iletişimimiz var. Pamukkale’nin ilk motosiklet festivalinin ana sponsoru olduğumuz için ayrıca heyecanlıyız ama bölgenin doğal ve kadim atmosferi de bu festivali özel kılıyor. Çok güzel bir kalabalık var ve biz de QTeam olarak onların neşesine ortak olmak için buradayız. Tabii standımıza gelip fikir alışverişi yapmak isteyenlerle de sohbetler edip istek ve önerilerini de dinledik. Bir sonraki durağımız Hatay’da görüşmek üzere…”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR