Dolar $
33.06
%0.19 0.06
Euro €
36
%-0.04 -0.01
Sterlin £
42.84
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4286.66
%2.06 85.51
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Perakende Cuma 12 Temmuz 2024 19:00

PUMA İLE YAZIN IŞILTISINI HİSSEDİN

PUMA 2024 yaz koleksiyonu, sokakları ve plajları bir moda festivaline dönüştürüyor. Gümüş ve leopar desenlerinin yanı sıra bu sezonun favorisi mavi, gri ve bej tonlarıyla zenginleşen koleksiyon, yazın enerjisini stil sahibi parçalarla buluşturarak göz kamaştırıyor.

Puma ile yazın ışıltısını hissedin

PUMA, sadece spor giyimle sınırlı kalmayıp, günlük hayatın her anında stil sahibi olmanızı sağlıyor. Moda dünyasında trendlerin öncüsü olan PUMA, 2024 yaz koleksiyonuyla da bu iddiasını sürdürüyor.

PUMA’nın 2024 yaz koleksiyonu, sokakları ve plajları bir moda festivali alanına dönüştürüyor. Gümüş ve leopar desenlerinin yanı sıra bu sezonun favorisi mavi, gri ve bej tonlarıyla zenginleşen koleksiyon, yazın enerjisini stil sahibi kombinlerle tamamlıyor.

 

Sokaklarda Şıklık ve Rahatlık Rüzgarı

PUMA, gündelik yaz kıyafetlerinde şıklık ve rahatlığı bir arada sunarak sokak stiline damgasını vuruyor. Hafif gömlekler, şık sandaletler ve rahat şortlarla sokaklarda tarzınızı özgürce sergileyin. PUMA’nın yenilikçi tasarımları, dinamik şehir yaşamına uyum sağlayarak hem konforunuzu artıracak hem de modanın nabzını tutmanıza yardımcı olacak. 

 

Plaj ve Sokakların Parlayan Yıldızı Olun

Plaj stilinizi tamamlamak için de PUMA’nın çarpıcı mayolarını göz alıcı crop top’lar, hafif ve havalı gömlekler ve hem şık hem de rahat sandaletler ve terliklerle kombinleyebilirsiniz. Mayo, crop top ve gömlek kombinasyonlarıyla plajın enerjisini yakalayıp, stilde ve rahatlıkta sınırsız hissedeceksiniz.

Günlük Hayatın Her Anında PUMA

Modanın kalbinde yer almak ve stilinizi her an sergilemek için PUMA’nın yaz koleksiyonundan ilham alabilirsiniz. Bu koleksiyonla, her anınızı coşkulu ve moda dolu geçireceksiniz. Yazın tüm coşkusunu üzerinizde taşıyın ve PUMA ile ışıldayın.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR