Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.13
%0.31 0.11
Sterlin £
43
%0.35 0.15
Çeyrek Altın
4250.88
%1.21 50.16
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Perakende Pazartesi 15 Temmuz 2024 13:54

ARZUM SHAKE'N TAKE NEO MAXİ İLE BLENDERLAR BOYUT DEĞİŞTİRİYOR

Geniş ürün gamı ile kullanıcı ihtiyaçlarına çözümler sunan Arzum'un yeni ürünü Arzum Shake'N Take Neo Maxi Sürahi Blender ile en lezzetli içecekleri maksimum boyda yaşama zamanı geldi.

Arzum Shake'N Take Neo Maxi ile blenderlar boyut değiştiriyor

İnovasyon ve tasarımı bir araya getiren Arzum, Shake'N Take Neo Maxi Sürahi Blender ile kullanıcılarına kişisel blenderin konforunu ve sürahinin sunduğu maksimum boyu aynı anda yaşatıyor. Tek tuşla çalışabilen blender, paslanmaz çelik tırtıklı bıçakları sayesinde buzun yanı sıra kuruyemiş gibi sert malzemeleri de kolayca parçalayabiliyor. Ferahlatan yaz tariflerinde  lezzet sınırlarını ortadan kaldırıyor, kişisel lezzetlerin kapılarını aralıyor.

 

1 litrelik sürahisi ile en sevilen içecekleri çok daha büyük boyda hazırlama imkânı sunarken, kalabalık aile ve arkadaş toplantılarında lezzetlerin çok daha uzun sürmesinin önünü açıyor. 570 ml BPA’sız taşıma şişesi ve taşıma halkası ile içecekleri istenen her yere rahatça götürme fırsatı da veren blender, damlamayı önleyen içme kapağı ve silikon şişe tutacağı spor yaparken ya da hareket anlarında dökülme, damlama ya da düşme riskini ortadan kaldırıyor.   

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR