Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Turizm Pazar 11 Şubat 2024 08:00

PINAR AYLİN SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HYATT REGENCY İZMİR İSTİNYEPARK'TA!

Sevgililer Günü'nde Pınar Aylin'in 80'ler ve 90'lar temalı performansıyla Hyatt Regency İzmir İstinyePark "Hyatt Bir Başka" dedirtecek. Misafirlerine ev konforunu en ince detayları düşünerek tasarlayan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Sevgililer Günü'nde de konuklarına unutulmaz bir gece vadediyor. Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Günü bir başka olsun derseniz, Hyatt Regency İzmir İstinyePark, aşkınızı romantik anlarla taçlandıracak bir akşam için sizleri İstinye Balo Salonu'nun eşsiz atmosferine bekliyor.

PINAR AYLİN SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HYATT REGENCY İZMİR İSTİNYEPARK'TA!

Hyatt Regency İzmir İstinyePark, masalsı ambiyansı ile Sevgililer Günü’nü unutulmaz anılarla geçirmek isteyen çiftlere romantik bir konaklama ve gala yemeği deneyimi sunuyor. Pınar Aylin “Best of 90s" konsepti ile hazırladığı özel repertuar ile misafirlerini adeta sihirli bir zaman yolculuğuna çıkararak geceyi unutulmaz kılıyor.  

 

Tüm romantik detaylar düşünülerek kurgulanan gece, görkemli davetlere kucak açan ve panoramik şehir ve körfez manzaralı terası ile İzmir’in en yeni ve en gözde salonu haline gelen İstinye Balo Salonu’nun ikonik ambiyansında gerçekleşecek. Pınar Aylin’in muhteşem performansıyla taçlanacak geceye konuklar yemekli ve bistro seçenekleri ile rezervasyon yaptırabilecekler.

 

Sevgililer Günü’nü Baş Başa Geçermek İsteyenler İçin de “Hyatt Bir Başka”

Romantizmi Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın görkemli atmosferinde yaşamak isteyenler, eşsiz ve büyüleyici körfez manzaralı odalarda gecenin ihtişamını ikiye katlayacak. Sevgililer Günü’ne özel olarak, otele erken giriş ve geç çıkış imkanı, ücretsiz spor salonu kullanımı, İzmir’de sadece Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta bulunan SPA Soul’un 12-18 Şubat tarihleri arasında çiftlere özel %20 indirimli eşsiz masaj seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta geçirdiğiniz her an unutulmaz olacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR