SON DAKİKA
Sigorta Cuma 04 Ekim 2024 10:28

PAYLAŞ KAZAN İLE HEDİYE ÇEKİ FIRSATI

Türkiye'nin önde gelen dijital sigorta platformu Sigortam.net, Paylaş Kazan Kampanyası'nı başlatarak kullanıcılarına yeni bir fırsat sunuyor.

Paylaş kazan ile hediye çeki fırsatı

Bu kampanya sayesinde kullanıcılar, arkadaşlarını davet ederek Migros Sanal Market’te kullanılabilecek 20 bin TL’ye varan hediye çeki kazanabiliyor. Günümüzde tüketicilerin satın alma kararlarında güven unsuru büyük bir rol oynuyor; bu bağlamda, Sigortam.net, 10 milyon müşteriye ulaşarak sağladığı güvenle tanınan bir platform olma özelliğini sürdürüyor.

Kampanya, kullanıcıların davet kodu ya da linki alarak yeni müşterileri davet etmeleriyle başlıyor. Davet eden kullanıcı, her bir davet için 200 TL değerinde hediye çeki kazanırken, davet edilen müşterilere de poliçe alımlarında 200 TL indirim sağlanıyor. Sigortam.net CMO’su Selen Yığın, bu kampanyanın güven odaklı iş modelinin bir yansıması olduğunu belirterek, tavsiye ekonomisinin önemine dikkat çekti. Migros E-ticaret CMO’su Süreyya Bayraktaroğlu ise, bu iş birliğinin müşterilere sundukları deneyimi zenginleştireceğini vurguladı.