Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 02 Aralık 2023 02:21

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI'NDA YILBAŞI HEYECANI BAŞLADI

Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın enerjisini ve heyecanını evlerin her köşesine taşıyor. Yeni yıla umutla ve keyifle başlamak için yılbaşı süslerinden dekoratif objelere, şık sofra ürünlerinden mutfak aksesuarlarına kadar yepyeni pek çok ürün seçeneği Paşabahçe Mağazaları'nda sizi bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları'nda yılbaşı heyecanı başladı

Yeni yılın heyecanında sade şıklığı tercih edenler için yalın tasarımıyla Solid Yemek Serisi öne çıkıyor. Solid yemek serisi, bir araya geldiği dekoratif öğelerle hem minimalist hem de görkemli yılbaşı sofralarına uyum sağlıyor. Yılbaşı sofralarına çok yakışan yeni “Peri” bardak serisi de yaldızlı zarif desenleriyle özenli sunumlarınıza eşlik ediyor. 

Kar Tanesi, Geyik ve Kurşun Asker seramik kupalar ile Fındıkkıran dekoratif tepsi ve 4’lü bardak seti gibi pek çok ürün yılbaşı heyecanını günlük keyiflerinize taşıyarak sunumlarınızı eğlenceli hale getiriyor.

Yılbaşı ruhunun sembollerinden biri olan birbirinden farklı özgün tasarımlı dekoratif süs ve objelerle yapacağınız küçük dokunuşlar yılbaşı havasını evinize taşıyor. Paşabahçe Mağazaları, hayalinizdeki yılbaşı süslemesi için farklı ağaç süsü ve dekoratif obje alternatifleriyle evlere hareket ve neşe katıyor, yılbaşı temalı yepyeni dekoratif obje, mumluk ve servis ürünleri sunarak bu sene de yeni yıl heyecanını artırıyor. 

ABONE OL