Dolar $
32.47
%-0.13 -0.04
Euro €
34.78
%-0.65 -0.23
Sterlin £
40.62
%-0.53 -0.21
Çeyrek Altın
3985.57
%-0.17 -6.57
SON DAKİKA
Otomotiv Çarşamba 21 Nisan 2021 15:13

PANDEMİDE MÜŞTERİLERİNİN YANINDA!

Enterprise Türkiye, herkesin ihtiyacını uygun geniş ürün yelpazesiyle araç filosunu güçlendirirken, ofis yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Pandemide Müşterilerinin Yanında!

2020 yılında 14 yeni ofis yatırımı yapan Enterprise Türkiye, ofis sayısını 71’e kadar çıkardı. Filosunda küçük sınıftan kompakt sedanlara, pikaplardan premium SUV ve minibüslere kadar birçok farklı araç bulunan Enterprise Türkiye’nin araç filosu büyümeye devam ediyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Pandeminin başından itibaren sürekli insanlara nasıl daha iyi hizmet verebiliriz düşüncesiyle çalışmalar yaptık. Her bir aracımızın müşteriye teslim edilmeden önce dezenfekte edilmesi ve adrese teslimat gibi seçeneklerimiz attığımız öncelikli adımlardı. Seyahat kısıtlamalarıyla birlikte ise ofislerimizi şehir içlerinde yaygınlaştırarak kullanıcıların ihtiyaçlarına yakından yanıt verdik. Bu doğrultuda, geçen sene 14 yeni ofis açarak ofis sayımızı 71’e çıkardık. Artık havalimanlarının ötesinde birçok şehir içi ofisimizle müşterilerimize çok daha yakınız, onların yanındayız. Tüm bunları yaparken filomuzdaki araç sayısını artırmaya ve çeşitlendirmeye devam ettik.” ifadelerini kullandı.

Skoda Kamiq ve Lexus RX ilk kez ve sadece Enterprise filosunda

Türkiye’de hiçbir kiralama şirketinin filosunda bulunmayan araçları Enterprise filosuna ekleyerek müşterilere benzersiz bir deneyim yaşattıklarını da sözlerine ekleyen Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Enterprise Türkiye olarak, her bütçeye uygun otomobillerin yanında, elektrikli ve hibrit araçlardan premium araçlara kadar çok geniş yelpazede kiralama seçeneklerimiz var. Türkiye’de başka hiçbir kiralama filosunda olmayan araçları müşterilerimize deneyimletiyor, yeni araç teknolojilerini yakından takip ediyoruz. Son olarak, Lexus’a ait dünyanın ilk premium SUV’u olan RX modelini müşterilerimizle buluşturmuştuk. Hemen ardından bir başka ilki daha gerçekleştirdik ve Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Kamiq’i de filomuza dahil ettik. Böylece, son yıllarda Türk tüketicisinin ilgi gösterdiği SUV modellerle filomuzu büyütmeyi sürdürdük. 2021 yılı içerisinde hem yeni ofis yatırımları hem de yeni nesil araç yatırımları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Nisan ayı boyunca şehir içi farklı ofislerimize araç teslim ücretini ve tüm araç gruplarında kilometre sınırını kaldırdık!

Pandeminin özellikle araç kiralama sektöründe kurumsal kimliğe sahip güvenilir markaları pozitif anlamda ayrıştırdığına da dikkat çeken Enterprise Türkiye CEO’su Tangün, “İnsanlar virüsten korunma amacı ile şehir içi ve şehirlerarası toplu taşımaya önemli bir alternatif olması sebebiyle araç kiralamaya yöneldi. Bu bilinçle, virüsün yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak adına pandeminin ortaya çıkışıyla birlikte tüm araçlarımızı teslim etmeden önce ve teslim aldıktan sonra detaylı şekilde dezenfekte etmeye başladık. Tüketicilere sunduğumuz ücretsiz dezenfekte, daha az temas, eve teslim/evden alım hizmetlerimizle ihtiyaçlara hızla yanıt vermeye çalıştık. Bu hizmetlerimiz sektörde adeta bir referans oldu. Enterprise markasının tercihinde marka ve filo büyüklüğünün yanı sıra ayrıcalıklı hizmetle de öne çıktık. Salgınla birlikte müşterilerimizin araç kiralama süreleri de farklılaştı. Daha esnek kiralamaya yöneldik. Haftalık, aylık, 3 aylık gibi kiralamalarda ciddi artış yaşandı, müşterilerimizin gösterdiği bu ilgiyi en iyi biçimde karşılık vermek için Enterprise ailesi olarak sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Nisan ayı boyunca şehir içlerinde farklı ofislerimize araç teslimlerinde alınan ilave ücreti ve tüm araç gruplarında günlük kurumsal kiralamada kilometre sınırını da kaldırdık. Böylece müşterilerimizin daha hijyenik biçimde içleri rahat ederek kilometre sınırı olmaksızın seyahat edebilme ve mobilite ihtiyaçlarını giderebilmelerini hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. 

ABONE OL
Renault Nisan