Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 31 Aralık 2023 07:00

OUTDOOR AYAKKABILARA OLAN TALEP SÜRECEK

Özellikle son yıllarda hem temiz havanın keyfini sürmek hem de beden ve zihin sağlığını desteklemek için ihtiyaç haline gelen doğada vakit geçirmek için de outdoor ürün ve özellikle ayakkabı seçiminin doğru yapılması gerekiyor. Taban yapısı ve tasarımıyla doğada hareket etmeyi kolaylaştırıp zorlu hava koşullarına karşı outdoor ayakkabılar geliştiren Hammer Jack, tarzından ve konforundan vazgeçemeyenlere çeşitli alternatifler sunuyor.

Outdoor ayakkabılara olan talep sürecek

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda değişen ayakkabı trendlerine dair değerlendirmede bulunan Hammer Jack Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Urgan, “Pandemiyle birlikte evde geçirilen fazla süre, insanların doğaya çıkma, gezme ve yeni şeyler keşfetme ihtiyacının ne denli önemli olduğunu daha iyi ortaya koydu. Bu da ister istemez pandemi sonrasında ayakkabı trendlerinde outdoor kategorisini ön plana çıkardı. Sektörde şu an özellikle son iki yıldır outdoor ayakkabılara olan yüksek talep mevcut. Çünkü insanlar özgürleşmek istiyor, dağa tırmanıp kamp yapmaya vakit ayırıyor. Bunu da en iyi satış rakamlarıyla görebiliyoruz. Halihazırda ayakkabı satışlarının geçen yıla oranla yüzde 25, outdoor ürünlerinin de yine son bir yılda ise yüzde 35 büyümüş durumda. Kullanıcıların tercihlerinde üst sıralarda yer almayı başaran outdoor ayakkabılar, özellikle hava koşullarının kar ve yağmurla daha da zorlu hale geldiği arazilerde düşme ve kayma gibi durumların neden olabileceği sakatlık riskini en aza indiriyor. Outdoor ayakkabılarla olan talebin önümüzdeki beş yıl daha devam edip yükselişini sürdüreceğini öngörüyoruz. Biz de bu sebeple Çin’deki Ar-Ge fabrikamızda kullanıcılarımızın ihtiyaçları ve güncel yeniliklere uygun outdoor ürünlerimizin altyapısını hazırlıyoruz. Ürün gamımızda farklılık yaratmak bizim için çok önemli” dedi.

İleri teknolojiyle ürettiği ayakkabılarla outdoor kategorisinde zengin ürün gamına sahip Hammer Jack, yüksek kaliteli deri kullanarak ürettiği ayakkabılarla kalitesini uzun yıllar koruyor. Su geçirmeyen dış yüzeyi ve hafifliğiyle kış mevsiminde rahat bir kullanım imkanı sunan Hammer Jack outdoor ayakkabılar, kullanıcısına istediği an ve yerde eşlik ediyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR