Dolar $
32.29
%-0 -0
Euro €
34.99
%0.1 0.03
Sterlin £
40.68
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
3981.3
%-0.06 -2.19
SON DAKİKA
Kripto Para Salı 13 Haziran 2023 13:34

ORTAK MARKA GELİŞTİRME YOLUNDA İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, İsviçreli lüks saat üreticisi Franck Muller ile iş birliği yapacaklarını duyurdu. Kendi alanında dünyanın popüler isimleri arasında yer alan iki şirket, Bybit'in son teknolojisi ile Franck Muller'ın zamana meydan okuyan üst düzey tasarımları arasındaki sinerjiyi yansıtacak ortak kampanyalara imza atacak.

Ortak marka geliştirme yolunda iş birliği yapacak

Bybit ile Franck Muller, sunacağı avantajlarla iki şirket müşterilerinin de hoşuna gidecek ortak markalı bir kartı kullanıma sunacak. Bu kart sayesinde müşterilere, Franck Muller web sitesinde sunulacak bir ödeme çözümünün yanı sıra programa katılan perakendecilerde kullanılabilecek seçkin indirimler de sunulacak. İki şirketin de ruhunu yansıtacak kart, göz alıcı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi planlıyor.

 

Franck Muller de hem saat hem de oyun tutkunlarından tam not alacak, son derece sürükleyici bir deneyim sunması beklenen özel bir oyunu kullanıma sunacak. Bybit, ikonik figürler ile silahların öne çıktığı, oyun içerisinde kullanılacak NFT’lerden oluşan bir koleksiyon geliştirme konusunda yardımcı olacak ve en iyi puanları elde edenlere haftalık ödüller sunacak.

 

Bu konuda düşüncelerini paylaşan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Özenli işçilik ve zamana meydan okuyan tasarımlar konusundaki değerleri bizim değerlerimizle aynı doğrultuda olan Franck Muller ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bizi çok heyecanlandırıyor.” diyerek sözlerine başladı. Sözlerine devam eden Zhou, “Bu iş ortaklığı sayesinde, son teknoloji ile lüks Franck Muller saatlerinin hayran bırakan tasarımını bir araya getirerek kullanıcılarımız için benzersiz bir deneyim yaratmayı amaçlıyoruz. Ortak geliştireceğimiz kart ile seçkin oyunun, müşterilerimiz ve saat tutkunları tarafından rağbet göreceğine olan inancımız tam. Bu iş ortaklığının etki alanımızı daha da geliştirmemiz ve dünyanın dört bir yanında bulunan 15 milyonu aşkın kullanıcı kitlemize olan minnettarlığımızı göstermemiz için harika bir yol olacağına inanıyoruz.” diyerek düşüncelerini noktaladı. 

 

Franck Muller’ın Genel Müdürü Erol Baliyan ise: “Dünyada kripto para birimlerini benimseyen ilk lüks saat markası olarak, Franck Muller ile lider ve saygı duyulan kripto para borsası Bybit arasındaki heyecan verici bu iş birliğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İnovasyon konusunda ortak tutkuyu paylaşıyoruz. Birlikte, müşteri topluluklarımız için gerçek anlamda benzersiz ve unutulmaz bir müşteri deneyime imza atarak, insanların lüks ile kripto paraları gerek dijital gerekse fiziksel anlamda algılama ve bunlarla ilgilenme şekillerinde devrim yaratmayı amaçlıyoruz. Benzeri olmayan bu iş birliği, yılların eskitemediği ustalık ve işçilikle gelen güzelliğin, blok zincirinin getirdiği sınırsız potansiyelle bütünleştirildiği, fırsatlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.” diyerek son noktayı koydu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR