Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Perşembe 30 Kasım 2023 17:09

ONLİNE ALIŞVERİŞLERDE YENİ TESLİMAT YÖNTEMİ:

Türkiye'de güzellik ve kişisel bakım sektöründe trendlere yön veren ve ilklere imza atan Watsons Türkiye, hayata geçirdiği yeni uygulaması "Tıkla Gel Al Hemen" ile online kanallar üzerinden satın alınan ürünlerin 1 saat içinde istenilen mağazadan teslim alınmasını sağlıyor.

Online Alışverişlerde Yeni Teslimat Yöntemi:

Watsons Türkiye, watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması üzerinden yapılan online alışverişlere yeni bir teslimat yöntemi daha ekledi. Yeni teslimat modeli “Tıkla Gel Al Hemen” ile müşterilerine hızlı ve pratik bir alışveriş deneyimi sunan Watsons Türkiye; ister bir kafede otururken, ister evdeyken, ister iş yerindeyken online’dan yaptığınız alışverişi 1 saat içerisinde istenilen mağazadan teslim alma fırsatı sağlıyor. 

 

Yoğun yaşam temposunda, müşterilerinin diledikleri güzellik ve bakım ürünlerine kolayca ulaşabilmesi için “sen onlinedan alışverişini yap, ürünlerin 1 saatte mağazada hazır” sloganıyla yeni uygulamasını hayata geçiren Watsons Türkiye, daha hızlı ve etkili bir alışveriş deneyimi sunuyor. Hem kargo süreci ile vakit kaybettirmeyen hem de acil ihtiyaçlar için ideal bir çözüm olarak öne çıkan uygulama, Tüm Türkiye’deki Watsons mağazalarında geçerli.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR