Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 20 Kasım 2023 18:05

ÖĞRENCİLERE %100 MEYVE SULARI

Doğanın sağladığı kaynaklara değer katan Aroma, sağlıklı içecek seçeneklerinin çocukların beslenme alışkanlıklarını olumlu yönde etkileyebileceğinden yola çıkarak büyüme çağındaki genç bireyleri, geniş ürün yelpazesiyle kucaklıyor. Marka, çocukların okul dönemlerinde ihtiyaç duyduğu kaliteli besinleri sağlamak isteyen ailelere, sağlıklı içecek seçeneği olarak %100 meyve suyu ailesini sunuyor.

Öğrencilere %100 Meyve Suları

Türkiye’yi ilk kez %100 meyve sularıyla tanıştıran Aroma, hem sağlık hem de lezzet arayan dengeli beslenme bilincine sahip tüketicilere hitap eden yeniliklerle bu kategorideki öncülüğünü sürdürüyor. Aroma, yeni tatlarla büyüttüğü %100 ürün kategorisindeki ürünlerini, özellikle okul dönemindeki çocukların beslenmesine fayda sağlamak için beğeniye sunuyor. Tüketiciler tarafından çokça tercih edilen %100 ürün yelpazesi, tamamen meyveden oluşurken, bu içecek ailesi hiçbir şekilde koruyucu, katkı maddesi ve ilave şeker içermemesi gibi özellikleriyle de öne çıkıyor. 

%100 meyve suyu kategorisinde en geniş ürün portföyüne sahip olan Aroma’nın %100 ailesinde Şeftali-Elma, Kayısı-Elma, Vişne-Elma, Mango-Elma, Nar-Elma, Portakal, Elma, Üzüm, Karışık Meyve, Domates ve Siyah Havuç-Pancar meyve suları yer alıyor. Elma suyuyla tatlandırılmış çeşitler, elmada bulunan vitamin ve mineraller sayesinde ekstra fayda sağlıyor. Karton ve cam ambalaj seçenekleriyle sunulan Aroma'nın %100 ürünleri, dalından sofraya Aroma’nın entegre tesislerinde üretiliyor, sağlıklı beslenme bilincine sahip tüketicilere hitap ediyor. Aroma %100 meyveden oluşan sağlıklı içecek seçenekleriyle büyüme çağındaki çocukların beslenme alışkanlıklarını olumlu yönde etkileyerek sağlıklı büyümelerine destek olmayı amaçlıyor.

 

Aroma’nın %100 meyve ürünleri 45 ülkeye ihraç ediliyor

Küresel trendleri yakından takip eden Aroma, farklı tüketici gruplarının ihtiyaçlarını ve içgörülerini belirlemek için çeşitli araştırmalar yürütüyor ve kapsamlı Ar-Ge çalışmalarıyla doğru ürünü doğru konseptle sunarak tüketici beklentilerini karşılıyor.   Meyve suyu sektöründe öncü olarak 55. yılını kutlayan Aroma, %100 ürün segmentindeki hakimiyetini de devam ettiriyor. Hammaddelerini yerel üreticilerden temin eden Aroma, %100 meyve ürünleri Avrupa, Amerika, Asya, Afrika ve Avustralya'ya ihraç ederek 45 ülkede tüketiciyle buluşturuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR