Dolar $
32.2
%-0.14 -0.04
Euro €
34.65
%-0.11 -0.03
Sterlin £
40.24
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
3909.3
%-0.22 -8.5
SON DAKİKA
DÜNYA Cuma 22 Mart 2019 02:32

NEYAD'IN AMERİKA ÇIKARMASI

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD), kadınların politik, ekonomik ve resmi kurumlardaki yerinin güçlendirilmesi temasıyla ABD'nin New York şehrinde bir panel düzenledi.

NEYAD'ın Amerika çıkarması
Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD), kadınların politik, ekonomik ve resmi kurumlardaki yerini

Panele Birleşmiş Milletler’in “Kadın Ayı” etkinlikleri nezdindeki etkinlikler için Amerika’da bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Tuğba Nur Sönmez, BM Daimi Temsilci Yardımcısı Mehmet, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın yeğeni Rauf Denktaş ve New York başkonsolos muavini Özge Karahan katıldı. 

NEYAD Başkanı Ayşe Nilgün Diptas İle NEYAD Usa Temsilcisi Mine Anlar’ın destekleriyle gerçekleşen paneldeki uluslararası oturumda Türk ve yabancı sivil toplum örgütleri temsilcileriyle ve dünya vatandaşları bir araya geldi. Moderatörlüğünü Give Them a Hand Vakfı Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları yönetim kurulu üyesi Gordon M. Tapper’ın yaptığı oturumda;  Dr. Verna Brooks Mckenzie, yazar ve sanatçı Özge Günaydın, AMAL Alliance kurucusu Danielle De La Fuente ve gazeteci yazar Ayşe Betül Kayahan kadınların karşılaştıkları zorluklarla ilgili görüşlerini paylaştı. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR