Dolar $
32.26
%-0.01 -0
Euro €
35.03
%-0.31 -0.11
Sterlin £
40.84
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4035.92
%0.3 11.75
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Salı 30 Nisan 2024 13:00

MÜKELLEF KULLANICI DENEYİMİNDEKİ 'ÜSTÜN BAŞARI'SINI TESCİLLEDİ

Girişimcilerin ve işletmelerin şirket kuruluşundan vergi süreçlerine kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayan online platform Mükellef, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İhracatı Hızlandıranlar Yarışması'nda Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi kategorisinde "Üstün Başarı" ödülüne layık görüldü.

Mükellef kullanıcı deneyimindeki 'Üstün Başarı'sını tescilledi

Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere ve Estonya üzerinden Avrupa Birliği’nde küçük ve orta büyüklükteki işletmelere, şirket kuruluşundan vergilendirmeye kadar olan süreçte ürün ve hizmetler sunan Mükellef peş peşe aldığı ödüllerle başarısını taçlandırıyor. PSM Awards’da “Yılın Startup”ı seçilen Mükellef şimdi de Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İhracatı Hızlandıranlar Yarışması’nda Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi kategorisinde “Üstün Başarı” ödülünün sahibi oldu.

“Müşteri memnuniyeti işimizin merkezinde”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Mükellef Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Açıkelli şunları söyledi: “Mükellef olarak müşteri memnuniyetini her zaman işimizin merkezine alıyor, kullanıcılarımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda çözümler geliştirmeyi sürdürüyoruz. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak Mükemmel Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi kategorisinde Üstün Başarı ödülünü almak bizler için büyük bir onur. Titiz ve özverili çalışmalarıyla Mükellef’e bu gururu yaşatan tüm ekip arkadaşlarıma ve yolculuğumuza eşlik edip gelişimimize ışık tutan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum. Takım ruhuyla başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz.”

ABONE OL