Dolar $
33.07
%0.2 0.06
Euro €
36.06
%0.11 0.04
Sterlin £
42.85
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4284.46
%2.01 83.33
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 12 Temmuz 2024 22:01

MUĞLA'DA HUZURU GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muğla Valisi İdris Akbıyık, il genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik konularında yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Muğla'da Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Vali İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve diğer tüm kurumlarla birlikte vatandaşları ve ili ziyaret eden misafirlerin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir titizlikle çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.

Muğla’daki huzur, güven ve asayiş ortamının korunması için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Vali İdris Akbıyık, terör, asayiş olayları, göçmen kaçakçılığı, organize suç örgütleri ve uyuşturucu ile mücadele vb. konularda kolluk birimlerinin sürekli teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Orman yangınlarıyla da etkin bir mücadele yapıldığından bahseden Vali İdris Akbıyık, “Yangınların geniş alanlara yayılmadan kontrol altına alınması için ekiplerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Ayrıca orman yangınlarının önüne geçilmesi ve olası yangınların büyümeden kontrol altına alınabilmesi için bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir. 2024 yılında 102’si orman ve 76’sı ziraat yangını olmak üzere toplam 178 yangın meydana gelmiştir. Orman ve tarım arazisi olarak toplam 247 hektar alan zarar görmüştür.” dedi.

Toplantının devamında Albay Selahattin Kınık tarafından güvenlik ve asayiş olaylarına ilişkin Mayıs-Haziran ayları ve 2024 yılının ilk altı aylık dönemine ait verilerin yer aldığı sunum gerçekleştirildi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR