Dolar $
33.07
%0.22 0.07
Euro €
36
%-0.01 -0
Sterlin £
42.85
%0.01 0
Çeyrek Altın
4291.23
%2.17 90.02
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Salı 16 Temmuz 2024 12:00

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DEN 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri protokolü ile birlikte Valilik ve büyükşehir belediyesi iş birliğinde düzenlenen ''15 Temmuz Milletin Zaferi Yürüyüşü'' ile ''Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri''ne katıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 15 Temmuz etkinlikleri

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ''15 Temmuz Milletin Zaferi Yürüyüşü'' ve Türkiye’nin en büyük meydanlarından biri olan, 15 Temmuz 2016’da yüz binlerin doldurduğu Cumhuriyet Meydanı’nda Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri düzenlendi.

İlk olarak Başkan Büyükkılıç, il protokolü ve vatandaşlarla birlikte Kartal Şehitliği’nde başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sonra eren yürüyüşe katıldı.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Başkan Büyükkılıç ve protokol, Emirgan Parkı'ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlanan 15 Temmuz Milletin Zaferi Sancak Koşusu’nu tamamlayan sporcuların teslim ettiği ay yıldızlı sancağı sallayarak, Kayserilileri selamladı.

Meydanda kurulan stantları da gezen Başkan Büyükkılıç, Kayserililerle bir araya gelerek, Kayseri protokolü ile birlikte Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda gerçekleşen Bayrak Töreni programına katıldı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR