Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 21 Ağustos 2023 14:25

MİSAFİRLERİNİ ŞEFTALİLİ LEZZETLERLE BULUŞTURUYOR

Kahve Dünyası, 22 Ağustos Şeftali Yeme Günü'nü şeftalili lezzetlerle kutluyor. Ayın dondurması ve ayın içeceği konseptinde Ağustos ayı boyunca misafirleriyle buluşturduğu, Bursa şeftalisiyle hazırlanan Şeftalili Dondurma ve Şeftalili Milkshake, tadanlara adeta birer lezzet şöleni yaşatıyor. Kahve Dünyası mağazalarında mevsimsel ham madde kullanımına dikkat çeken ayın dondurması Şeftalili Dondurma ve Milkshake'i denemek için son gün 31 Ağustos.

Misafirlerini Şeftalili Lezzetlerle Buluşturuyor

22 Ağustos, tüm dünyada Şeftali Yeme Günü olarak kutlanıyor. Kahve Dünyası, Şeftali Yeme Günü’nde herkesi en lezzetli Bursa şeftalileriyle hazırlanan Şeftalili Dondurma ve Şeftalili Milkshake’i denemeye çağırıyor. Antioksidan, vitamin ve lif açısından zengin, aynı zamanda sindirim sistemi ve kalp dostu şeftali, Kahve Dünyası'nın eşsiz dondurmasıyla buluşarak sevenlerine hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif sunuyor.

 

Yüzde 63 oranında şeftali içeren ve Kahve Dünyası menüsünde ilk kez yer alan Şeftalili Dondurma, tam yağlı Jersey inek sütü, Bursa şeftalisi, sofra şekeri ve saleple hazırlanıyor. Şeftalili Dondurma, Kahve Dünyası’nın diğer dondurma çeşitlerinde olduğu gibi hiçbir yapay katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici içermiyor. Bu lezzetin tadını evlerinde de sürdürmek, sevdiklerine ikram etmek isteyenler Şeftalili Dondurma’yı paketli ve kiloluk ambalajlarda satın alabiliyor. Tam yağlı süt ve şeftalili dondurma ile hazırlanan Şeftalili Milkshake ise yaz sıcaklarında ferahlatıcı etkisiyle ön plana çıkıyor.

 

Şeftalili Dondurma ve Şeftalili Milkshake, Ağustos ayı boyunca tüm Kahve Dünyası mağazaları ve anlaşmalı paket servis noktalarında sevenlerini bekliyor.

 

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR