Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Turizm Cumartesi 11 Kasım 2023 02:36

MİCHELİN REHBERİ 2024 SEÇKİSİNDE

Kendine has karakteri, simge haline gelmiş binası ile Sultanahmet'in en etkileyici yapılarından Four Seasons Hotel Sultanahmet'in yeşillikler içindeki bahçesinde konumlanan AVLU, MICHELIN Rehberinin tavsiye listesinde yer aldı. Otelin Executive Chef'i Özgür Üstün, AVLU'da özel olarak seçilen yerel ve sürdürülebilir ürünlerle Anadolu mutfağını, modern yorumlarla buluşturuyor. Mevsimselliğin şekillendiği her tabak bir bölgeyi temsil ediyor.

Michelin rehberi 2024 seçkisinde

Four Seasons Hotel Sultanahmet’in benzersiz avlusunda, yeşillikler içindeki bahçesinde yer alan AVLU, dünyanın en prestijli restoran derecelendirme sistemi olan MICHELIN Rehberi 2024 İstanbul seçkisinde tavsiye listesinde yerini aldı. Executive Chef Özgür Üstün AVLU’da, sürdürülebilirlik ve yerel kaynak kullanımı felsefesi ile yaratıcı lezzetleri misafirleriyle buluşturuyor. Anadolu mutfağına modern yorumlar katarak etkileyici lezzetlere imza atan şef, otelde yetiştirdiği çeşitli otlar ve yeşilliklerle de yemekleri zenginleştiriyor. 

Four Seasons Hotel Sultanahmet Otel Müdürü Serap Akkuş duydukları gururu; “Misafirlerimizin deneyimi, otelimize adım attıkları andan itibaren keyif almaları, bu özel lokasyona her geldiklerinde, aynı yüksek standartta hizmetten yararlanmaları bizim için çok mühim. Eşsiz bir deneyim sunarak onların alıştıkları seviyedeki hizmetin İstanbul’daki durak noktası olmayı önemsiyoruz. Four Seasons Hotel Sultanahmet ruhu olan bir otel ve otelimizin kalbi olan AVLU’nun Michelin Rehberi tavsiye listesinde yer alması omuzlarımıza daha da fazla sorumluluk yüklüyor, heyecan ve mutluluk veriyor” sözleriyle dile getiriyor.  

Anadolu mutfağını kendine özgü dokunuşlarıyla yeniden yorumlayan Four Seasons Hotel Sultanahmet Executive Chef’i Özgür Üstün ise heyecanını şu sözlerle anlatıyor: “Orijinal reçeteleri referans alarak, modern bir teknik ve sunumla misafirlerimize deneyimletiyoruz. Mevsimselliği ön planda tutarak, Anadolu'nun farklı bölgelerinde yetiştirilen sürdürülebilir ve ayrıcalıklı olduğunu düşündüğümüz yemeklere odaklanıyoruz. Lezzet odaklıyız, ürünlerimizi özenle seçiyoruz. Ne mutlu ki bu özen ve heyecanımızla MICHELIN gibi dünyanın en prestijli rehberinin tavsiye edilenler listesinde yerimizi aldık.” 

 

Four Seasons Hotel Sultanahmet’in cezbedici avlusunda konumlanan ve ismini de bu mekândan alan AVLU Restaurant, bahçesiyle etkileyici bir görsellik ve huzuru bir arada yaşatıyor. Executive Chef Özgür Üstün ve yetenekli ekibi, Anadolu mutfağının zengin tatlarını yeniden keşfedeceğiniz benzersiz bir deneyim sunuyor. 

ABONE OL