Dolar $
32.33
%-0.11 -0.03
Euro €
34.85
%0.28 0.09
Sterlin £
40.62
%-0.28 -0.11
Çeyrek Altın
3905.94
%-0.29 -11.17
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 26 Kasım 2023 17:36

MG INTERNATİONAL İLE ZEN PIRLANTA İŞBİRLİĞİNDEN PARILDAYAN KOKULAR

Orta Doğu bölgesinde güçlü iş ortaklıklarını pekiştirme ve potansiyel iş bağlantıları oluşturma amacıyla MG International, ZEN Diamond ile işbirliği yaparak Dubai Beauty World Middle East Fuarı'nda mücevher ve parfümü ilk kez bir araya getirdi.

MG International ile Zen Pırlanta işbirliğinden parıldayan kokular

MG International Fragrance Company, Dubai'deki prestijli Beautyworld Middle East fuarında ZEN Diamond ile gerçekleştirdiği işbirliğini tanıttı ve ZEN Diamond'ın yeni koleksiyonundan ilham alan 4 kadın ve 4 erkek parfümünü sergiledi.

Sapphire, Diamond, Ruby ve Emerald adlarını taşıyan ZEN Diamond'ın özel parfüm serisi ve mücevher koleksiyonu, her iki sektörün ağlarını ve yeni potansiyellerini güçlendirmek amacıyla serginin ziyaretçilerine sunuldu.

MG International Fragrance Company Dubai'de World Trade Centre'da faaliyet gösteren showroomunun ilk yıl dönümünü de fuarda 35 ülkeden gelen yerel ve uluslararası ziyaretçilerin katılımıyla kutladı.

BeautyWorld Middle East Dubai’de ayrıca MG International parfümörleri ve bölgesel uzmanları tarafından geliştirilen 7.000'den fazla formülü içeren özel Gulf Koleksiyonu, Oud, Amber, Chypre, Musk, Woody, Oriental, Aromatic, Floral, Fresh ve Niche esans kategorileri de sergilendi.

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, bölgenin parfümler açısından en büyük iki pazarını oluştururken, Orta Doğu'daki parfüm pazarının 2027 yılına kadar 4,4 milyar doları aşması beklenmektedir.

Orta doğudaki mücevher ve parfüm buluşması ile MG International ve ZEN güzel bir işbirliğine imza atmış oldu.

ABONE OL