Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Perşembe 28 Aralık 2023 15:39

MG INTERNATİONAL FRAGRANCE COMPANY'YE ECOVADİS'TEN GÜMÜŞ MADALYA

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, iş sürdürülebilirliği alanında önde gelen derecelendirme kuruluşu EcoVadis tarafından gümüş madalya almaya hak kazandı. Şirketlerin kurumsal sosyal sorumluluk uygulamalarını faaliyette bulunduğu sektöre, şirketin büyüklüğüne ve coğrafi konumuna göre analiz eden değerlendirmede; MG International, sürdürülebilirlik politikası ve başarılı performansıyla ödüle layık görüldü.

MG International Fragrance Company'ye EcoVadis'ten Gümüş Madalya

1961 yılından bu yana esans sektöründe öncü kimliğini sürdüren MG International Fragrance Company, sürdürülebilirlik çalışmalarını uluslararası bir ödülle taçlandırdı. Bağımsız iş sürdürülebilirliği derecelendirme girişimi EcoVadis tarafından yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Değerlendirmesi 2023’te MG International Fragrance Company gümüş madalya almaya hak kazandı. Şirketlerin kurumsal sosyal sorumluluk uygulamalarını faaliyette bulunduğu sektöre, şirketin büyüklüğüne ve coğrafi konumuna göre analiz eden değerlendirmede MG International, sürdürülebilir politikalar çerçevesinde yaptığı yatırım ve üretim gücü ile performansını ortaya koyarak ödüle layık görüldü.

EcoVadis, MG International’ın sürdürülebilirlik performansını çevre, işgücü, adil işletme ve sürdürülebilir tedarik uygulamalarının da dahil olduğu kriterleri yaklaşık 450 soru çerçevesinde inceleyerek değerlendirdi. MG International'ın sürdürülebilirlik politikaları, girişimleri ve elde ettiği sonuçlar, Küresel Raporlama Girişimi, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ve ISO 26000 gibi uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk standartlarına göre analiz edildi. Dünyanın en büyük ve en güvenilir iş sürdürülebilirliği derecelendirme kuruluşlarından biri olan EcoVadis tarafından ödüllendirilen MG International, gümüş madalya alarak sürdürülebilirlik çalışmalarını taçlandırmış oldu. EcoVadis tarafından değerlendirilen şirketlerin sadece yüzde 25’i bu seviyede ödüle layık görülebildiği açıklandı.

İNSAN VE ÇEVRE DOSTU YAKLAŞIMLA ÜRETİM GERÇEKLEŞİYOR

Türkiye'nin en büyük ilk 600 sanayi şirketi arasında yer alan ve sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarını sürdüren şirket; son teknolojik yenilikler, üretimdeki inovasyon kabiliyeti ile bugün 60’dan fazla ülkeye, yurt içi ve yurt dışında 1600’ü aşkın global üreticiye esans ve esans hammaddesi tedarik ediyor. 2015 yılından bu yana Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve dünyanın tek bir çatı altındaki en yüksek üretim kapasitesine sahip ilk entegre esans tesisinde üretime devam eden şirket; 4 bin 500’den fazla hammadde kullanımıyla 200 binin üzerinde esans formülü ve 280 farklı hammaddenin üretimini aynı anda sekiz farklı hatta gerçekleştirebiliyor.

Hammadde çeşitlendirme, teknolojik iyileştirme ve inovasyon yoluyla daha yüksek ekonomik üretkenlik düzeylerine ulaşan şirket; insan ve çevre dostu yaklaşımla sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmayı hedefliyor. Esans üretiminde sürdürülebilir hedeflerle büyümeyi sürdüren MG International; esans ve esans hammaddeleri ile kozmetik, kişisel bakım, hijyen, ev temizlik ve kağıt ürünleri grubunda üretici olarak faaliyet gösteren global markalar için çalışıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR