Dolar $
32.59
%0.18 0.06
Euro €
34.72
%-0.08 -0.02
Sterlin £
40.34
%-0.65 -0.26
Çeyrek Altın
4096.48
%0.72 28.8
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 25 Haziran 2021 02:37

METLİFE, KOBİ'LERİN YANINDA

Türkiye'nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat; Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza sigortası ile DenizBank'lı KOBİ'lere destek olmayı sürdürüyor.

MetLife, KOBİ'lerin yanında

KOBİ’lerin işyerlerinin yanı sıra sevdiklerini de hayatın sürprizlerine karşı finansal güvence altına alan MetLife, teknolojik ve hukuki bilgilendirme hizmetleri, KOSGEB kredi başvuru desteği, akaryakıttan ofis malzemesine kadar birçok alanda sağlanan indirimlerle KOBİ’lerin yanında yer alıyor.

Kendileri güvende hissetmeliler

Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ve içerdiği hizmetler hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “Türkiye ekonomisinin can damarını oluşturan KOBİ’lerimizin büyümelerini sağlamaları için finansal olarak kendilerini güvende hissetmeleri gerekiyor. Özellikle pandemi döneminde KOBİ’lerimizin teknolojik desteğe ihtiyaç duyduğu görüşünden yola çıkarak Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ürünümüzdeki İşime Destek asistans paketine DenizBank’lı KOBİ’lerin yararlanmaları adına farklı hizmetler ekledik. KOBİ’lerin DataPal Güvenlik Paketi ile bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden güvenli bir şekilde internete girerek alışveriş ve işlemlerini yapabilmesinin yanı sıra online bilgi tarama ve takip hizmeti ile bilgilerinin izinsiz kullanımını engellemesine ücretsiz destek oluyoruz. Bir diğer İşime Destek hizmeti olan ‘Teknoloji Danışmanlığı ve Uzaktan Erişim Paketi’ ile MetLife müşterileri, tüm elektronik ürünler hakkında bilgi alıp karşılaştırma yapabilirken, uzaktan erişimle sorunlarına çözüm elde edebiliyorlar” dedi. 



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR