Dolar $
32.44
%-0.2 -0.06
Euro €
34.85
%-0.37 -0.13
Sterlin £
40.76
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
3936.25
%-0.06 -2.44
SON DAKİKA
Sanayi Çarşamba 03 Ocak 2024 11:40

MERSİN İL JANDARMA KOMUTANI'NDAN ZİYARET

Mersin İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy mersin Ticaret ve Sanayi Odası Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni (MTOSB) ziyaret ederek, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Mersin İl Jandarma Komutanı'ndan ziyaret

MTOSB idari hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Sabri Tekli'nin yanı sıra, MTOSB Başkan Vekili Safvatullah Işık, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Orğun, Hasan Yıldırım, Zeynep Şemsi Aysalar, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Atilla, Bedri Akyüz, Müteşebbis Heyet Üyesi Ali Kıraç, Bölge Müdürü Halil Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Pınar Özal Kanık, Hasan Çay ve Özen İş Makina Genel Müdürü ve Saha İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Özozan Okyay katılım sağladı.

MTOSB İdari Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantının ardından Mersin İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, MTOSB 1. Bölgede yer alan Model Fabrika ve Yenilik Merkezini ziyaret ederek, Başkan Tekliden merkez hakkında bilgiler aldı. Merkezde Özel Şişecam MTAL okul öğrencilerinden oluşan R3D3 Robot Takımı ile bir araya gelen Tuğgeneral Atasoy öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi.


ABONE OL