Dolar $
32.53
%0.15 0.04
Euro €
34.87
%0.33 0.11
Sterlin £
40.76
%0.26 0.1
Çeyrek Altın
3962.01
%-0.59 -23.12
SON DAKİKA
Kripto Para Çarşamba 28 Haziran 2023 18:03

MENTORLUK DESTEĞİ SAĞLADI

Binance Türkiye, temel önceliklerden biri olan eğitim odaklı çalışmalarına devam ediyor. Binance Türkiye, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi ile yaptığı işbirliği kapsamında, Özel Sektör – Üniversite İş Birliği projesinde bir araya gelerek öğrencilere bitirme projelerinde mentorluk yaparken, başarılı fikir ve projeler değerlendirilerek Binance bünyesinde uygulamaya alınacak.

Mentorluk desteği sağladı

Binance Türkiye, blokzincir ekosisteminin en büyük öğrenim merkezi olan Binance Akademi’nin destekleriyle Web3 ve blokzincir eğitimlerine yön verecek çalışmalarına devam ederek, üniversitelerde bilgi ve yetenek gelişimi ile inovasyona verdiği desteği genişletiyor. Binance Türkiye, bu doğrultuda son olarak Bilkent Üniversitesi ile işbirlikleri gerçekleştirerek, öğrencilerin Binance iş modeli ile bağlantılı bitirme projelerinde mentorluk desteği verdi. 

Binance Akademi ve Türkiye yöneticileri ile çalışanları, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerine bitirme projeleri kapsamında 4 ay boyunca kripto varlıklar ve blokzincir teknolojisi dünyası üzerine proje desteği verirken, dijital varlık alanında vererek yeni projeler geliştirmeleri için mentorluk yaptı. 

Özel Sektör – Üniversite İş Birliği projesi kapsamında Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencileri, 'Kullanıcı Deneyiminin İyileştirilmesi' temasıyla gerçekleştirilen bitirme projesi kapsamında, Binance Türkiye yöneticileri ve çalışanlarından, çalışmaların günlük hayata uyarlanması konusunda eğitim ve mentorluk desteği aldı. 

Binance Türkiye ekibi kripto para endüstrisindeki uzmanlıkları ile 4 ay süresince Bilkent Üniversitesi’ndeki 4’ncü sınıf öğrencilerin projelerine katkı sağladı. Kripto varlıklar konusunda farklı bilgi ve ilgi düzeyine sahip öğrenciler, Binance ile birlikte çalışma fırsatı yakaladıkları için memnuniyetlerini dile getirirken, Binance’in inovasyona, güvenliğe ve kullanıcı deneyimine bağlılığını deneyimlemenin kendilerine çok önemli katkılarda bulunduğunu belirttiler. 

Öğrenciler, bitirme projeleri kapsamında Binance Türkiye ile birlikte yürüttükleri projenin kendileri için çok özel ve anlamlı olduğunu belirtirken, Binance ekibinin destekleri ile birlikte sürdürdükleri çalışmanın kendilerine bir okul projesinden daha fazla katkı sağladığını vurguladı.   Gerçekleştirdikleri çalışmaların Binance için kullanılabilir öneriler sundukları gerçek bir iş olduğunu ifade eden öğrenciler, Binance Türkiye ekibine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler bu proje ile, 4 aylık süreç sonunda Fakülte tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde 20 proje arasında finale kalarak tam puan almaya hak kazandı.  Bu çalışma ile kripto ekosistemi hakkında olan bilgilerinin arttığını vurgulayan Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin bitirme projeleri kapsamında geliştirdikleri fikirler Binance ekipleri tarafından özenle değerlendirerek, uygun görüldüğü takdirde uygulamaya alınacak. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR