Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 20 Ocak 2024 13:24

MARKS & SPENCER'DAN 14 ŞUBAT'A ÖZEL

Marks & Spencer bu yıl Sevgililer Günü'nde ister kendini ister sevdiklerini şımartmak isteyenleri bekliyor. Marka, kozmetikten ev giyime ve birbirinden şık, konforlu iç giyim ürünlerine kadar uzanan çok çeşitli seçenekler sunarken hediye seçimini de kolay ve keyifli kılıyor. Marks & Spencer'ın 2024 Sevgililer Günü Koleksiyonu, lüks ve rahatlığı bir araya getirirken, romantik dantellerden klasik puantiye desenlerine her zevke, her bedene hitap ediyor.

Marks & Spencer'dan 14 Şubat'a özel

Marks & Spencer Sevgililer Günü’nde eğlence arayanları da unutmuyor. Sevimli pembe ve kırmızı kalp desenlerini, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi saten dokularla bir araya getiriyor. Flexifit™ Lace serisini ise feminen yaprak desenleriyle bezeli dantel ürünleri, yumuşak dokular ve 360 derece streç yapısıyla sunuyor. 

Marks & Spencer’ın klasikleri arasında yer alan Rosie Exclusively for M&S Koleksiyonu, feminen çiçek desenleri ve lüks saten kumaşlarıyla, mavi ve krem renkleriyle vintage esintisini evlere getiriyor. Bu koleksiyonun iç giyim ve pijama seçenekleri, çekici tasarımlarıyla takım olarak kullanılabiliyor.

Marks & Spencer sunduğu zengin iç giyim, ev giyim ve pijama seçeneklerinin yanı sıra hem kadın hem erkekler için kozmetik ürünleriyle de hediye seçimini kolaylaştırıyor. Birbirinden kaliteli, hoş kokulu ve şık ambalajlı cilt bakım ürünleri, parfümler, duş jelleri, losyonlar ve vücut spreyleri, Sevgililer Günü’nün büyüsünü yansıtıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR