Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Lojistik Çarşamba 04 Ekim 2023 18:45

MAN ARAÇLARI DAYANIKLI MOTORLARI İLE YILLARA VE YOLLARA MEYDAN OKUYOR

Ağır ticari araçların küresel markası MAN'ın, 250 yılı aşan köklü bilgi birikimi ve mühendislik deneyimi ile ürettiği motorlar, dayanıklıkları ile yolların gerçek aslanı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

MAN araçları dayanıklı motorları ile yıllara ve yollara meydan okuyor

MAN’ın müşterilerine sunduğu avantajlı bakım paketleri ile motor ömürleri uzatılan MAN araçları, orijinal parça kullanımı ve zamanında yaptırılan yetkili servis bakımları ile motor kapakları açılmadan milyon kilometreleri devirdi. Karayolu seyahat sektöründe, eşsiz bir yolculuk deneyimi sunan EEV motorlu 2014 model, NEOPLAN Tourliner ile 3 milyon kilometre yol giden MAN, ayrıca ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödüllü MAN TGX çekicisi ile de 1.2 milyon kilometreyi rutin bakımlarıyla aşmayı başardı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, MAN araçlarının en ağır işlerde ve en ağır şartlarda bile en verimli sonuçları verdiğini belirterek, şunları söyledi: “MAN, sadece araç üretmiyor, aynı zamanda teknoloji üretiyor. Yarının teknolojisini bugünden müşterilerinin hizmetine sunuyor. Bugün dünyanın dört bir yanındaki en ağır işlerde bile en başarılı performansı sergileyen MAN araçlarının arkasında; MAN’ın 250 yılı aşan tecrübesi, bilgi birikimi ve mühendislik deneyimi yatıyor. Bu yüzden de MAN demek; dayanıklılık, güvenlik, performans, üstün teknoloji ve konfor demek. Bizlerin tüm müşterilerimizi ‘Yaşam boyu İş Ortağı’ olarak görmemizin altında da bu köklü uzmanlık bilgisi yatıyor. Bugün de bu sloganımızın altını; motor kapakları açılmadan, orijinal motorları ile milyon kilometreleri deviren araçlarımızla bir kez daha çizmenin gururunu yaşıyoruz. 

ABONE OL