Dolar $
32.53
%-0.05 -0.01
Euro €
34.82
%-0.05 -0.01
Sterlin £
40.51
%-0.16 -0.06
Çeyrek Altın
3969.93
%-0.11 -4.18
SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 01 Nisan 2021 02:19

MALİYETLERDE YÜZDE 15 TASARRUF

Lojistik teknolojisi platformu Asnak, Kovid-19 pandemisiyle artan taşımacılık maliyetlerinde yüzde 15'e kadar tasarruf imkânı sağlıyor.

Maliyetlerde yüzde 15 tasarruf

Geçtiğimiz eylül ayından bu yana kullanımda olan platform, lojistik şirketleri ve taşımacılık ihtiyacı bulunan kurumları uçtan uca hizmet anlayışıyla bir araya getiriyor. Bir yılı geride bırakan koronavirüs pandemisi tedarik zincirinde fiyatlandırma çıtasını yukarı çekti. Konteyner başına şirketlere yüklenen maliyetler geçen yıldan bu yana 4 kata kadar artarken, geniş tedarik ağı zinciri önem kazandı. Taşımacılıkta artan maliyetlere çözüm olarak geliştirilen lojistik teknolojisi platformu Asnak, nakliye operasyonlarında yüzde 15’e kadar tasarruf sunmaya başladı. 

Lojistik şirketleri tek platformda

Asnak, nakliye ihtiyacı duyan şirketlerin karşılaştırma yaparak en iyi fiyata ulaşmaları sağlanırken, zaman ve iş yükünden de tasarruf imkânı sunuyor. Deniz, kara ve hava taşımacılık hizmetlerinin bulunduğu uygulamada, sektörde bir yenilik olarak “Tersine Lojistik” opsiyonu da yer alıyor. Böylelikle boş kasayla yapılan sürüşler en aza indirilerek lojistik şirketlerinin taşıma kapasitelerinden daha fazla faydalanabilmelerinin önü açılıyor. Ücretsiz kullanılan Asnak sayesinde lojistik şirketleri daha çok müşteriye, nakliye gereksinimi bulunan kurumlarsa düşük maliyetli ve verimli seçeneklere kolayca ulaşabiliyor. Asnak Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fırat Çivi, “Endüstri 4.0 konseptiyle geliştirdiğimiz yenilikçi ve öncü uygulama Asnak, lojistikte artan maliyetlere etkili bir çözüm sunuyor. Asnak’a kayıtlı 40 adet lojistik şirketi bulunuyor ve önümüzdeki süreçte sektördeki oyuncuların yüzde 90’ını sisteme dahil etmeyi hedefliyoruz. Asnak’ta teklif vermek veya en iyi teklife ulaşıp lojistik hizmeti almak için hiçbir ek ücret ödenmiyor” dedi.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR