SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 16 Ekim 2024 19:01

LLEZZETİNİ PENDİK MARİNA VE V METROWAY AVM'YE TAŞIDI!

Dünya'da en çok ülkede en çok şubesi bulunan Türk restoran zinciri Bursa Kebap Evi; Pendik Marina ve V Metroway AVM'deki şubelerinin açılışını yaptı.

Llezzetini Pendik Marina ve V Metroway AVM'ye taşıdı!

Casual Dining konsepti ile yiyecek içecek sektörüne yeni bir anlayış getiren Bursa Kebap Evi, güçlü know how’ı ve franchise sistemi, misafir ağırlama potansiyeli ve karlılıkları ile tercih edilen bir marka olarak hızlı bir büyüme gerçekleştiriyor. Yatırımcı güvenini kazanan ve gerek yurt içinde gerek yurt dışında yoğun talep alan marka, Ekim ayına iki şube açılışıyla giriş yaptı. İstanbul Anadolu yakasında yer alan Pendik Marina ve Avrupa Yakasında Başakşehir’de kapılarını yeni açan V Metroway Avm’deki şubelerinin açılışını yaptı. 

Hem Yurtiçinde Büyümeye Devam Ediyor...

Ürün geliştirme ve inovasyon çalışmaları sayesinde yükselen bir büyüme grafiği ortaya koyabildiklerini belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, “Yeme içme sektöründe uzun yıllardır elde ettiğimiz deneyimimizi, kalitemizi ve lezzetimizi arkamıza alarak her geçen gün büyümeye, şube sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Büyüme grafiğimizi, misafir memnuniyeti ve sürekli kendimizi yenileme ve AR-GE odaklı çalışmalarımıza borçluyuz. Kurulduğumuz günden bu yana lezzetlerimize sürekli yenilerini ekleyerek ve kaliteden ödün vermeden hizmet anlayışımızı sürdürerek, misafirlerimize yenilikçi bir deneyim sunmayı başardık. Yılın son çeyreğinde İstanbul Optimum, İzmir Optimum, İzmir Urla Bamboo Avm ve Mardin Antik Kent’de de şube açılışımızı gerçekleştireceğiz…”” dedi. 

“Bursa Kebap Evi Bir TURQUALITY® Markası!”

Bursa Kebap Evi, Türkiye’de Ticaret bakanlığı tarafından, seçkin Türk markalarına verilen, uluslararası pazarlarda kendi markalarının global bir oyuncu olmasını sağlayan, Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY® markalarından biri. 

Şu anda yurt içinde 2.500, yurt dışında ise 300 kişiye istihdam sağlayan marka, aynı zamanda yurt dışında franchise anlaşması yaptığı her yatırımcıya şubesinde en az 5 Türk vatandaşını istihdam etme şartı sunuyor.