Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 30 Ağustos 2023 08:19

LLEZZET ŞÖLENİ YAŞATACAK

50 yıllık un üreticisi ve ihracatçısı Pakun, ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ile WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nın gözdesi olmaya hazırlanıyor. Pakun'un Avrupa Lezzet ve Kalite Ödüllü Durgun marka unu ile ünlü şef Sevinç tarafından hazırlanan özel tarifler, fuarda ziyaretçilere lezzet şöleni yaşatacak.

Llezzet şöleni yaşatacak

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 6 - 9 Eylül 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda sektörünü bir araya getirecek. Türkiye'nin önde gelen un üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Pakun markası, Salon 8’de 8331 numaralı standında 4 gün boyunca sektör profesyonelleri ile ziyaretçileri ağırlayacak.

Sektörde 50’nci yılını kutlayan Pakun, fuarın ilk gününde ödüllü şef Eyüp Kemal Sevinç ile ziyaretçilerine benzersiz bir lezzet şöleni yaşatacak. 6 Eylül Çarşamba günü saat 12:30’da Pakun standında gerçekleşecek etkinlikte, şef Eyüp Kemal Sevinç, Avrupa Lezzet ve Kalite Ödülü’ne layık görülen ‘Durgun’ marka pastalık ve böreklik un ile birbirinden farklı tariflerin yer aldığı özel bir atölye gerçekleştirecek. Pakun standını ziyaret edenler, leziz ürünleri tatma fırsatının yanı sıra unlu mamüller hazırlamanın püf noktalarını da ünlü şef Sevinç’ten dinleme şansı yakalayacak. 

Katıldıkları ulusal ve uluslararası fuarlarda stantlarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Pakun Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun, “ Sektördeki 50 yıllık tecrübemizle ürettiğimiz yüksek kalite ve üstün lezzetli un çeşitlerimizi, başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanına ulaştırıyoruz. Pakun olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nin verilerine göre, sektörümüzün en çok ihracat yapan 61’inci şirketiyiz. İhracatımıza katkıda bulunan ve yurt dışındaki potansiyel müşterilerimiz ile sektörün diğer paydaşlarının buluştuğu uluslararası fuarları önemsiyoruz. Hem yeni iş birlikleri kurmak hem de sektördeki son gelişmeleri yakından takip etmek adına dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçi kabul edecek olan WorldFood İstanbul fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da yerimizi alacağız. Türkiye’nin en başarılı şeflerinden Eyüp Kemal Sevinç bu fuarda bizlere eşlik edecek. Şefimizin ödüllü Durgun marka unumuzla hazırlayacağı lezzetlerin yoğun ilgi göreceğine eminiz. Uluslararası ödüllerle taçlandırdığımız yenilikçi ürünlerimizi ziyaretçilerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.



ABONE OL