Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 12 Mart 2021 02:25

LEZZETİ SOĞUTUYOR

Konya merkezli, Tamer Soğutma Sanayii, Türkiye'nin Market, Şarküteri, Pastane grupları, soğutucu ürün teşhir dolapları ve diğer çeşitleri ile soğutma sektöründe, yarım asırdır babadan oğula devam eden, ürünleri yurt içinde ve dışında kabul gören, estetik ve işlevsel tasarımları, ileri teknolojisi ve kalitesiyle yurt içinde ve dışında gastronomi sektörüne hitap etmektedir.

Lezzeti soğutuyor

Tamer, Erhan ve Hikmet Büyükipekçi yönetiminde, faaliyetlerini sürdüren kuruluşun dış ticaret sorumlusu, Erhan Büyükipekçi ile İstanbul Ataşehir'deki showroomlarında görüştüm. 

LDF'nin çalışmalarını ve Analiz Gazetesini ilgiyle takip ettiğini belirtti ve sözlerine

"Babamızın kurduğu, kardeşim ve oğlu ile birlikte yönettiğimiz, ilerde inşallah oğullarımız ve torunlarımızın da yöneteceği Tamer Soğutma kuruluşumuzun ürünleri, tüm dünyada ve Türkiye'de başarıyla hizmet veriyor. Müşteri odaklı, çevreye duyarlı, üretkenlik, verimlilik ve bilimsellik içeren, kişiye özel kalite sunan, uzmanlaşmış, yenilikçi, yaratıcı, deneyimli, gelişim ve değişime açık, şeffaf, dürüst, adaletli, ilkeli ve tutarlı bir Anadolu markası olarak ülkemize hizmet ediyoruz" diyerek tamamladı.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR