Dolar $
32.69
%0.52 0.16
Euro €
34.78
%0.11 0.04
Sterlin £
40.8
%0.08 0.03
Çeyrek Altın
4083.13
%0.39 15.61
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 11 Haziran 2021 02:36

LEZZETHANLAR BULUŞUYOR

Spicy'de öncelik, yeşilin içinde, temiz hava, hijyenik ve kaliteli yöresel ürünler, sıcak ve soğuk doğal içecekler ile "Lezzet" sunumunda.

Lezzethanlar buluşuyor

LDF/ Lezzet Dernekleri Federasyon üyeleri, 2021 yılının ilk toplantısında; Boğaziçi, İstinye sırtlarındaki Avcılık ve Atıcılık Kulübünde faaliyet gösteren, SPİCY İstanbul'da, lezzet sever dostlarıyla bir araya geliyor.

Lezzet Profesyonelleri Eğitim Derneği, Lezzet Markaları, Lezzet Dostları, Lezzet Yazarları ile Lezzet İşletmeleri ve İşadamları Derneklerinin, çatı örgütü olan Lezzet Dernekleri Federasyonu Y.K. Üyesi Dr. Ali Osman Taşlıca'nın, yeni kitabının lansmanı da bu toplantıda gerçekleştirilecek. Aynı zamanda: Ayvansaray Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı ve Darülaceze Vakfı Gn. Koord. olan Dr. Ali Osman Taşlıca "Meslek Kazandırma" çalışmaları ile tanınan bir akademisyen. Kendisi geçmişte, Doors Akademiyi kurmuş ve yönetmiş olup, Gastronomi ve Turizm alanında meslek eğitimi alan öğrencilerini, Alman "İHK Mesleki Yeterlilik Belgesi" sahibi de yapmıştır. Ülkemiz turizmine, gastronomisine ve insan istihdamına ilişkin çalışmalarını, AB projeleri nezdinde Gaziantep'te 3 yıl sürdüren ve bu arada "Suriyeli Mültecilerin İstihdamında" büyük rol oynayan Taşlıca, yeni kitabını da bu konuda yazmış ve ilgili bakanlıklarca takdir görmüştür. İstanbul boğazının en güzel köşesi olan İstinye'deki "SPİCY İstanbul" Bahçelerinde gerçekleşecek olan, Lezzethanların; basın mensupları, akademisyen, gastronomi ve turizm sektör profesyonelleri, iş dünyamızın değerli temsilcileri ile bir araya gelecekleri mekanın yöneticisi Şafak Tunca;  "Profesyonel mutfak ve servis elemanlarımızca sunulacak olan mönümüzde, yöresel ürünlerden oluşan lezzetler ile bağ ürünlerinin yanı sıra, sıcak ve soğuk içeceklerin de ikramı yapılacak olup, yöresel ürünler ve şarküteri standımızın da bulunduğu mekanımızdaki açık ve kapalı alanlarda, her yaştaki konuklarımızın bol oksijen alarak, eğlenerek dinlenecekleri bir ortam mevcuttur" dedi.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR