Dolar $
32.38
%-0.29 -0.09
Euro €
34.73
%0.01 0
Sterlin £
40.57
%-0.12 -0.04
Çeyrek Altın
3927.71
%-1.45 -57
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazar 11 Haziran 2023 15:04

LEYLA'YI BULMAK

Yazır: Serpil Coşan İnkılap Kitabevi

Leyla'yı Bulmak

Serpil Çoşan, eşsiz bir şekilde kaleme aldığı kitabı; “Leyla’yı Bulmak” ile modern edebiyata yeni bir soluk getiriyor. Ana karakterlerin kendi varlıklarını, yaşamlarının ötesini, beyinlerinin gücünü ve benliklerini keşfetme yolculuklarından bahseden kitap, okurları akıl almaz sürükleyicilikte bir kurgunun içine hapsediyor.

“Bilinçaltı dönüşümü” ile birlikte hayatları da tam tersi yönünde akmaya başlayan Leyla ve Yusuf’un yolculuğunu satırlarında nefes kesici bir şekilde anlatan Serpil Çoşan, kurgu dolu hikâyeyi akıcı ve özgün anlatımıyla okuyucuya aktarıyor. Her sayfasında edebiyatseverleri duygu yüklü bir yolculuğa da çıkarmayı başaran; “Leyla’yı Bulmak”, derin psikolojik tahlillerle zenginleştirilmiş hikâyesiyle okuru son satırlarına kadar sürprizler ile karşılaştırarak, kendi düşünceleri ve çıkarımlarıyla baş başa bırakıyor.

Gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenilerek kaleme alınan ve İnkılâp Kitabevi imzasıyla okuru karşılayan; “Leyla’yı Bulmak”, edebiyatseverlere “Ben de başarabilir miyim?” sorusunu sordururken, aynı zamanda keyifli bir şekilde “sorgulamayı” da öğretiyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR