Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 21 Temmuz 2023 02:45

LEVENT'TE DOĞAL ALANI KORU EVLERİ GELİYOR

İstanbul'un merkezlerinden biri olan Levent'te yepyeni bir yaşam sunan Levent Koru Evleri Tolyap İnşaat imzasıyla hayata geçirildi.

Levent'te doğal alanı koru evleri geliyor

Levent’e yeni bir soluk olacak olan Koru Evleri projesi, şehrin merkezinde doğal yaşam alanları yaratıyor. Tolyap İnşaat, doğal malzemeler kullanılarak yaptığı evlerle orman dokusuna uygun ferah ve yeşil binalar inşa ediyor. Aynı zamanda çarşıya, park alanlarına ve toplu taşımaya da yakın.

Levent’te her bir blok 1500 metrekare arazi üzerinde 6’şar kat olarak inşa edilen Levent Koru Evleri 50 Milyon Dolarlık bir yatırımla hayata geçirildi. Levent Koru Evleri 180 metrekarelik 3+1 dairelerden oluşmaktadır.  Ayrıca çatı dubleksleri, müstakil bahçe kullanım alanlı bahçe katları ve normal daireler de mevcut.

Şehrin İçerisinde Yeşil Vaha

Betonlaşmış şehrin içinde doğal yeşilliğini korumuş bir oluşum olan Koru Park Evleri’nde birçok sayıda park da bulunuyor. Projede aynı zamanda tüm maliklerin yararlanabileceği spor salonu mevcut. Proje çevresinde birçok okul, tam teşekküllü hastane, semt pazarı ve 5 adet avm bulunuyor.

Levent Koru Evleri projesinde geri dönüşüm ve güneş enerji kullanımını da ön plana çıkıyor. Tüm ortak alanların enerji ihtiyacı güneş enerji panelleri ile sağlanıyor. Elektrikli araç istasyonları kullanımı tüm kat maliklerinin hizmetine sunuldu. Yağmur suyu geri dönüşümü de peyzaj alanı için kullanılıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR