Dolar $
%
Euro €
%
Sterlin £
%
Çeyrek Altın
%
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 18 Kasım 2023 16:06

LACOSTE İLE RENGARENK KIŞ

Lacoste Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunun ikinci kampanyası için, renkli bir yeni yıl kutlaması sunuyor.

Lacoste ile rengarenk kış

Lacoste yeni yıl kutlama ruhunu taşıdığı koleksiyonu ile timsah stilinin kökenlerini, dinamik bir dokunuş sunan ürünlerle yeniden canlandırıyor.

Lacoste’un Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunda, birbirinden farklı canlı renkleriyle şişme puffer montlar, rahat ve şık takımlar, kışlık aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip yeni yıl atmosferine uygun ideal parçalar sunuluyor.

Koleksiyonun öne çıkan parçalarından biri, Lacoste'un ikonik krokodil logosuyla şişme puffer montlar, birbirinden farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Koleksiyonda dikkat çeken rahat takımlar ise, yumuşak dokuları ve rahat kesimleri ile gün boyu konforlu bir kullanım sunarak, benzersiz bir hediye seçeneği olmayı hedefliyor. 

Lacoste'un yeni Sonbahar/Kış koleksiyonu, modern ve stil sahibi marka tutkunları için benzersiz tasarımlar sunuyor. Yumuşak dokusu ve rahat kesimi ile gün boyu rahatlıkla kullanılabilen eşofman tasarımları, canlı renk ve çarpıcı desen seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. 

Kadın koleksiyonu; elbiseler, el çantaları, polo tişörtleri ve eşofman takımları gibi çeşitli seçenekler sunarak, stil ve yaratıcılığı bir araya getirip, modern kadınlara hitap ederken, erkek koleksiyonu ise; eşofman takımları, tişörtler, pantolonlar ve sırt çantaları ile konforu ve şıklığı ön plana çıkarıyor.  


ABONE OL