Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Kripto Para Pazartesi 26 Haziran 2023 18:16

KÜRESEL FAN TOKEN DEVLERİ BİR ARAYA GELDİ

Fan tokenlar'la ilgili yaptığı çalışmalarla bilinen kripto para borsası Bitci, en popüler fan tokenlar'dan Chiliz'i (CHZ) listeledi.

Küresel fan token devleri bir araya geldi

Global Fan Token ile fan token ekosistemine önemli bir ürün kazandıran Bitci şimdi de yeni bir listeleme haberiyle gündeme geldi. Borsa, yaptığı açıklamayla fan token endüstrisinin en popüler kripto para birimlerinden olan Chiliz’i (CHZ) listelediğini duyurdu. 

 

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Token’ı da listeleyen Bitci’nin Chiliz hamlesi gelecekteki iş birliklerinin ilk adımı olarak atıldı. Küresel ölçekte fan token sektörünün en büyük temsilcileri arasında yer alan Bitci ve Chiliz ilerleyen süreçte ortak farklı çalışmalara da imza atacak. 

 

Chiliz ile iş birliklerinin ilk adımını attıklarını ifade eden Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Fan Tokenlar kripto para ekosistemi için büyük öneme sahip. Hatta spor ve kripto endüstrilerinin birçok ortak noktada buluştuğunu ve birlikte geliştiğini söyleyebiliriz. Bizde Bitci olarak bu iki endüstrinin kesişim noktası olan fan tokenlar noktasında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu sebepten Chiliz listelemesi de bizim için bir eşik mahiyetinde. İş birliğimizin bundan sonraki adımlarıyla beraber bu sektörün iki devi olarak içerisinde bulunduğumuz ekosistemi kalkındırmaya ve genişletmeye devam edeceğiz.” dedi. 

 

Kullanıcılarının alım satımına sunduğu fan token sayısını her geçen gün artıran Bitci, tüm ekosistemin toplandığı bir platform olma yolunda ilerliyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen iş birliği de borsa için bir kilometre taşı olarak öne çıkıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR