Dolar $
32.54
%-0.01 -0
Euro €
34.94
%0.29 0.1
Sterlin £
40.61
%-0.08 -0.03
Çeyrek Altın
3977.97
%0.51 19.85
SON DAKİKA
Kripto Para Salı 01 Mart 2022 02:35

KRİPTO PARA BORSASININ YENİ AKTÖRÜ KRİPTRADE

Finans ve Bankacılık sektörünün uluslararası alanda tanınan isimlerinden Savaş Divanlıoğlu öncülüğünde kurulan kripto ve dijital para platformu Kriptrade, sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Kripto para borsasının yeni aktörü Kriptrade

13 yıl Citibank'ın uluslararası yönetim pozisyonlarında yer aldıktan sonra birçoğu yabancı 6 ayrı yatırım şirketinin kuruculuğunu ve/veya yöneticiliğini üstlenen Savaş Divanlıoğlu, Kriptrade'in Kurucu Ortağı ve CEO'su oldu.

Eğitim hayatını Robert Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Penn State University'de finans üzerine MBA yaparak tamamlayan Divanlıoğlu, 26 yıllık üst düzey kariyerindeki tüm bilgi, birikim ve tecrübelerini Kriptrade için değerlendiriyor.

Kripto para borsasının lider kuruluşlarından biri olmayı hedeflediklerini söyleyen Savaş Divanlıoğlu özellikle uzman analiz desteği, her koşulda kesintisiz işlem sağlama imkanı ve 7/24 ulaşılabilir müşteri desteği hizmetleriyle fark yaratacaklarını ifade etti.

Kripto varlıkları konusunda çok yetkin olan analiz-araştırma ekiplerinin platform üyeleriyle günlük - haftalık bülten ve videolar paylaştığını vurgulayan Divanlıoğlu, her türlü soru ve sorunlar için de 7 gün 24 saat uzman destek kadrosunun hazır olduğunu belirtti.

Kriptrade olarak kripto para borsasında anlık şartlar ne olursa olsun üyelerine kesintisiz ve gecikmesiz işlem yapma olanağı sunduklarına dikkat çeken Divanlıoğlu, platformlarının sektördeki en düşük komisyon ve en dar alım satım spreadleri ile verimli yatırım desteği sağladığını ifade etti.

Kriptrade ayrıca üyelerinin kripto varlıklarını ''Multi-sig'' adlı çoklu anahtar sistemiyle saklıyor, Bitgo sisteminde tutulan varlıklar 2 anahtar olmadan hareket ettirilemiyor ve soğuk kasalarda saklanan tüm varlıklar dünya sigorta devi Lloyds'un güvencesinde bulunuyor.

Tamamen müşteri odaklı kurulan Kriptrade işlem platformunda, piyasaya ilk defa giren kişilerin bile rahatlıkla kullanacağı bir “Kolay İşlem” ekranı bulunuyor. Bununla birlikte profesyonel kullanıcılar için de grafikler ve analizleri içeren bir “Pro” ekranı müşterilere sunuluyor.

Kriptrade ile kripto para piyasasında fark yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Savaş Divanlıoğlu, zaman zaman müşterilerini ödüllendirmek amacıyla çeşitli projeler yapacaklarını, bu bağlamda Mart ayında 3000 kişinin çeşitli ödüller kazanabileceği bir kampanyaya kayıtların devam ettiğini söyledi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR