Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Perşembe 01 Şubat 2024 16:33

KOTON'LULARIN KAZANDIĞI EN TREND KULÜP

Koton, müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Koton Club moda tutkunlarını milyonlarca Kotonlunun kazandığı ayrıcalıklar dünyasına davet ediyor.

Koton'luların kazandığı en trend kulüp

Ahmet Muammer Güngör

Koton’un sadakat programı Koton Club üyelerine renkli ve fırsatlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Her alışverişte puan kazandıran Koton Club, üyelerine doğum günlerine özel sürprizler, stil danışmanlığı, kişiye özel indirim ve kampanya gibi kişiselleştirilmiş avantajlar sağlıyor. Koton Club üyeleri ayrıca fişsiz iade ve değişim gibi işlemlerini kolayca yapabiliyor. 

Koton Club üyeleri kazandığı puanları Koton mağazalarında, mobil uygulamada ve  Koton.com’da yaptığı alışverişlerde kullanabiliyor. Moda tutkunları Koton Club’a ücretsiz üye olarak ilk alışverişte kazandığı hoş geldin puanının yanı sıra sonrasında da yapacağı her alışverişinde kazanmaya devam ediyor.

Son 11 yılda 10 kez Türkiye’nin en beğenilen kadın giyim markası seçilen Koton bugün 71 ülkenin de güvendiği bir marka olmaya devam ediyor. Koton 300 milyon ziyaretçisi, bugün yurt içinde 241, yurt dışında 194 olmak üzere toplam 435 mağazasıyla müşterilerine sunduğu alışveriş deneyimi ile öne çıkıyor.

Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu: “Koton Club bugün 3,3 milyon üyeye ulaştı.”

Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu Koton Club programıyla ilgili, “Müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için omnichannel uygulamalarımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Nisan 2023’te hayata geçirdiğimiz sadakat programımız Koton Club bugün 3,3 milyon üyeye ulaştı. En yeni trendleri müşterilerimize sunmak, bunu yaparken yeni çağın ruhunu yansıtan anlayışları işimize yansıtmak için önemli yatırımlar yapıyoruz.” dedi.

Programa Koton mağazalarından, mobil uygulamasındaki Koton Club sekmesinden veya Koton.com üzerinden üye olunabiliyor. 

Detaylı bilgi Koton.com, Koton mobil uygulaması ve tüm Koton mağazalarında.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR