Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Pazartesi 23 Ekim 2023 10:52

KOSGEB YALIN DÖNÜŞÜM DESTEĞİ TOPLANTISI

Türkiye'de imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilen KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği toplantılarının İzmir ayağında Form Endüstri Tesisleri Sanayi A.Ş. tecrübe paylaşımında bulunmak üzere panelist firma olarak yer aldı.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği Toplantısı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ile KOSGEB iş birliği doğrultusunda "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" uygulamaları hayata geçiriliyor. 

 

Uygulamalar hakkında bilgi vermek ve model fabrikalarda gerçekleştirilen yalın dönüşümleri tanıtmak amacıyla 11 ilde "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantıları" gerçekleştirildi. 

 

İzmir bölgesinde gerçekleşen toplantı T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi, KOSGEB ve İzmir Model Fabrika iş birliğiyle düzenlendi. Form Endüstri Tesisleri Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Güray Korun, Genel Müdür Yardımcısı Serap Korun ve Kalite Yöneticisi Alper Şaşal’ın katılımıyla bir panel düzenlendi. Panelde İzmir Model Fabrikadan alınan hizmet sonucunda edinilen tecrübeler aktarıldı. 

 

2023 yılının Mayıs-Ağustos ayları arasında İzmir Model Fabrikadan “öğren-dönüş” hizmeti alan Form Endüstri Tesisleri Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Güray Korun “Hurda sayımızın artış gösterip üretim sürecimizin verimini etkileyeceğini fark ettiğimiz noktada yalın üretim ve yönetim ile tanışarak dönüşüm için ilk adımı attık. Model Fabrika ile ilerlediğimiz bu yolda İzmir Model Fabrika’nın uyguladığı yöntemlerle öğreniyor, dönüştürüyor ve sürdürülebilirliğe katkı sağlamak üzere neler yapılması gerektiğini anlıyor ve uyguluyoruz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR