Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Çarşamba 25 Mayıs 2022 11:04

KOBİ'LERİN KARGO MALİYETİ YÜZDE 87 AZALACAK

Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt ve sektörünün lider şirketlerinden MNG Kargo, KOBİ'lerin kargo maliyetlerini büyük ölçüde düşürecek bir iş birliğine imza attı. Buna göre Paraşüt aboneleri, MNG Kargo'dan gerçekleştirdikleri gönderimlerinde yüzde 87'ye varan indirimden yararlanabilecek. Paraşüt'ün Kurucu Ortağı ve CEO'su Sean X Yu, bu kampanya ile işletme maliyetlerini düşürerek, KOBİ'lerin tasarruf yapmasına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.

KOBİ'lerin kargo maliyeti yüzde 87 azalacak

KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlayan bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, sektörünün lider şirketlerinden MNG Kargo ile önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Buna göre Paraşüt aboneleri, MNG Kargo’dan gerçekleştirdikleri gönderimlerinde yüzde 87’ye varan indirimden yararlanabilecek. 

Sean X Yu: “İşletme giderlerini düşüren kampanyalarımızla KOBİ’lerin yanındayız”

Türkiye’deki işletmelerin yüzde 99,8’ini KOBİ’lerin oluşturduğunu hatırlatan Paraşüt Kurucu Ortağı ve CEO’su Sean X Yu, “Günümüz koşullarında KOBİ’lerin rekabetçi ve sürdürülebilir olabilmeleri için işletme maliyetlerini düşürmeleri büyük önem taşıyor. Biz de Paraşüt olarak hayata geçirdiğimiz tüm kampanya ve iş birliklerinde bunu gözetiyor, KOBİ’lerin tasarruf yapmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda kargo sektörünün lider şirketlerinden MNG Kargo ile işletmelerin kargo maliyetlerini yüzde 87’ye varan bir oranda düşürdüğümüz bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle e-ticaret yapan Paraşüt abonesi KOBİ’lerimizin kargo giderleri, bu kampanya ile büyük ölçüde hafifleyecek” dedi. 

Kargo maliyet avantajının yanı sıra işletmelerin verimliliğine katkı sağlayan e-belgeye geçiş sürecine yönelik de bir kampanyaları olduğunu hatırlatan Sean X Yu, “Bilindiği üzere 535 Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında 1 Temmuz 2022 itibarıyla pek çok işletme zorunlu olarak e-faturaya geçiş yapacak. KOBİ’leri ve serbest meslek erbaplarını kapsayan Paraşüt E-Belge Kampanyası ile e-belgeye geçiş sürecini dakikalar içinde tamamlarken, ek abonelik, hediye kontör gibi avantajlar da sunuyoruz” diye konuştu.


ABONE OL