Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Umut Çelik | Kobi Cuma 09 Şubat 2024 13:52

KOBİ'LERE ÖZEL İLK 3 AY ÖDEMESİZ DÖNEM SEÇENEĞİ İLE 3 YILA VARAN VADELİ KREDİ

Akbank, ilk 3 ay ödemesiz dönem seçeneği içeren ve 3 yıla varan vade özelliğine sahip kredi çözümü ile KOBİ'lerin acil nakit ihtiyaçlarına anında yanıt veriyor. Akbank şubelerinin yanı sıra Akbank Mobil üzerinden de kolayca başvuru yapılabilen bu ürünle Akbanklı KOBİ'ler işlerine hız, güven ve esneklik katıyor.

KOBİ'lere Özel İlk 3 Ay Ödemesiz Dönem Seçeneği ile 3 Yıla Varan Vadeli Kredi

Akbank yenilikçi finansal çözümlerle KOBİ’lerin yanında yer almaya devam ediyor. Bu doğrultuda KOBİ’lerin acil nakit ihtiyaçları için tasarladığı yeni kredi kampanyasına 29 Şubat 2024 tarihine dek Akbank şubeleri ve Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvurmak mümkün. Akbanklı olmayan işletme sahipleri de Akbank şubelerinden veya Akbank Mobil’den müşteri olup, bu özel krediden yararlanabiliyorlar.  

 

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz; “KOBİ'lerimizin finansal sağlığını desteklemek ve işletmelerin büyüme potansiyelini artırmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz yeni kredi ürünümüz, ilk 3 ay ödemesiz dönem seçeneği ve 3 yıla varan vade imkanıyla, işletmelerin nakit akışını daha dengeli hale getirmelerine ve işlerini büyütmelerine olanak sağlıyor. Aynı zamanda KOBİ’lerimizin hız ve esneklik ihtiyacının farkındayız. Bu doğrultuda Akbank Mobil üzerinden de hızlı ve kolay başvuru yapılabilmesi, işletme sahiplerinin zamanlarını verimli bir şekilde kullanmalarına ve işlerine odaklanmalarına yardımcı oluyor. KOBİ’lerimize finansal güç desteği vermeye ve ülke ekonomisine katkı sunan çözümler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR